AMI Kappers Medemblik

AMI Kappers Medemblik

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Medemblik

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Medemblik.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Franchise informatie AMI Kappers

AMI Kappers is op zoek naar franchisenemers in Medemblik. AMI Kappers heeft op dit moment 64 franchisevestigingen maar zoekt een franchisenemer die in Medemblik een eigen AMI Kappers wil openen.

Geschiedenis AMI Franchise

In de afgelopen 40 jaar is het van oorsprong Borculose kappersbedrijf Haarmode Dinie uitgegroeid tot een ambitieuze, trendvolgende organisatie in Nederland onder de naam AMI Kappers. Inmiddels zijn er bijna 83 AMI Kapsalons, voornamelijk gevestigd in Midden-, Noord- en Oost Nederland.

Franchisen met AMI Kappers

Vanaf dag één profiteer jij van sterke voordelen

 • Je lift direct mee op de landelijke, uitstekende reputatie van AMI Kappers.
 • Wij geven je álle ondersteuningen bij het opstarten van je eigen AMI Vestiging.
 • Je deelt in de jarenlange ervaring en kennis van de franchisegever AMI Kappers.
 • Van administratie tot en met marketing en ICT; wij nemen je veel werk uit handen zodat jij al je uren in jouw vak kunt steken.
 • AMI Kappers geeft je professionele begeleiding, toegang tot een intern opleidingssyteem en gedegen loyaliteitsprogramma.
 • Jij verkoopt voordelig alle producten van grote kappersmerken in onze webshop
 • Als eerste enige kappersketen gecertificeerd door de NFV.
 • AMI’s eigen glossy magazine
 • AMI Kappers heeft een eigen exclusieve productlijn IVY Hair Care.

De doelgroep van AMI Kappers

AMI Kappers is een ambitieuze eigentijdse kappersformule waar zowel dames, heren als kinderen worden geknipt. Met een prijsniveau in het middensegment is AMI Kappers er voor iedereen die van trendy coupes houdt tegen vriendelijke prijs.

Samen staan wij sterk

Als franchiser bij AMI Kappers krijg alle ruimte voor je eigen ideeën en inbreng. Je bent geen nummertje, maar een onderdeel van het team. Je kan je bezig houden met hetgeen waar je goed in bent; het kappersvak.

het hoofdkantoor van AMI biedt je als franchisenemer de volgende zaken:

 • Een franchisecoach, die je tijdens en na de start van je onderneming ondersteunt in marketing, verkoop, service, etc.
 • AMI Kappers is als eerste enige kappersketen gecertificeerd door de NFV.
 • Een jaarlijks trainingsprogramma over de nieuwste trends en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
 • Een professioneel administratiekantoor die samen met jou alle financiële zaken regelt.
 • Ondersteuning met personeel & organisatie. Waardoor het ziekteverzuim aanzienlijk afneemt.
 • Het marketingteam van AMI helpt je met landelijk en regionale campagnes.
 • AMI vindt voor jouw de beste locatie van je vestiging tegen een scherpe prijs. Daarnaast worden inrichtingen en faciliteiten voor je geregeld.
 • We leiden je op om bekend te zijn met nieuwste trends in kapsels en haarstyling.

Ben jij ondernemend en super gemotiveerd?

Ben je al langere tijd succesvol in de kappersbranche, maar droom je ervan om nog meer uit jezelf te halen? of ben je een starter? Ben je op je best op de winkelvloer en zowel resultaat- als servicegericht ingesteld? Beschik je over een flinke dosis lef, enthousiasme en inzet en ken je de wensen en behoeften van je klanten? Dan ben jij net als onze huidige franchisenemers, een geboren ondernemer!

Vraag direct informatie via deze pagina aan, en wij nemen contact met je op.

ami-logo-2016-klein

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over Medemblik

Medemblik is onderdeel van de gemeente Medemblik, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 8.492 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Medemblik een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €137.416.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Medemblik op gemiddeld €219.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Medemblik een uitkering. Dit maakt dat in totaal 306 inwoners van Medemblik een uitkering krijgen.

Medemblik kreeg in 1289 stadsrechten en is in West-Friesland de oudste stad. Ook werd er in deze periode een dwangburcht gebouwd, die nu bekendstaat als Kasteel Radboud. Het kasteel heeft nu een toeristische functie. Medemblik ligt aan het IJsselmeer waar veel watersportactiviteiten bedreven wordt. Een deel van Medemblik is een beschermd dorpsgezicht, met de haven en de kerkomgeving. In 1887 kwam er een spoorverbinding met Hoorn. Tegenwoordig wordt deze lijn gebruikt door de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Belangrijke verkeersaders zijn A7, N239 en N240. Populaire winkelstraten zijn o.a. Randweg, Nieuwstraat, Bagijnhof en Breedstraat. Men kan in Medemblik gratis parkeren.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Medemblik interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Medemblik.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Medemblik

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Medemblik
Inwoners
8.492
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€219.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
AMI Kappers