Natuurwinkel Papendrecht

Natuurwinkel Papendrecht

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Papendrecht

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Papendrecht.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Papendrecht een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Papendrecht doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Papendrecht

Papendrecht ligt in de gemeente Papendrecht, in Zuid-Holland. In Papendrecht wonen ongeveer 47.035 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Papendrecht ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Papendrecht dus zo’n €797.457.045. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €235.000 is in Papendrecht. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Papendrecht ligt dit dus hoger. In Papendrecht hebben 4.2% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.975 uitkomt.

Papendrecht is een typisch dijkdorp: de oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich namelijk langs de rivier de Merwede. In 2007 is het geheel vernieuwde winkelcentrum ‘de Meent’ geopend. Het nieuwe winkelcentrum telt een winkeloppervlakte van 20.000 m2 en twee parkeergarages en maakt onderdeel uit van het plan herontwikkeling centrum en heeft een regionale functie. Ook het omliggende gebied wordt in de komende jaren grondig aangepakt. Er worden nieuwe winkels, horeca en woningen gebouwd.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Papendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Papendrecht.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Papendrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Papendrecht
Inwoners
47.035
Inkomen
€37.300
WOZ-waarde
€235.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel