Snak Appeal Haarlem

Snak Appeal in regio Haarlem

Ondernemer worden bij Snak Appeal in regio Haarlem

Snak_Appeal_promotiedoos_snoep_franchise
Snak Appeal is op zoek naar een ondernemer in de regio Haarlem.

Verkopen van snoep via Promotiedozen, waarbij u als eigen baas een eigen klantenbestand bedient EN ook nog eens een bijdrage levert aan CliniClowns Nederland.

Franchise informatie Snak Appeal

Wilt u ondernemen in Haarlem? Op dit moment zoekt Snak Appeal naar ondernemers in onder andere Haarlem. Met 189.650 komt Haarlem uitstekend in aanmerking voor een nieuwe vestiging van Snak Appeal. Snak Appeal ziet hier voldoende mogelijkheden voor franchising. Wilt u graag een nieuwe Snak Appeal vestiging starten? Neem dan direct contact op.

Iets lekkers voor de trek …Snak_Appeal_promotiedoos_snoep_franchise

Snak Appeal biedt haar snoep aan in speciale snoepdozen. Met een groot deel van de winst worden goede doelen ondersteund die zich op zieke kinderen richten.

In Nederland wordt het werk van CliniClowns financieel ondersteund. Dat betekent dus dat hoe meer mensen snoep kopen bij Snak Appeal, hoe meer CliniClowns ondersteund kan worden. In Groot-Brittannië en Ierland wordt op deze manier per jaar bijna een half miljoen euro opgehaald!

De formule van Snak Appeal franchise

Snak Appeal franchise biedt haar Franchiseformule nu ook aan in Nederland. Mensen kunnen zelfstandig ondernemer worden en naast het opbouwen van een eigen bedrijf ook zinvol werk doen en een bijdrage leveren aan het goede doel.

Hoe het werkt

Je werkt in je eigen regio die exclusief aan jou is toegewezen. De promotiedozen en voorraad koop je in. Je bouwt je bedrijf op door simpelweg promotiedozen met snoep te plaatsen op die plaatsen waar ofwel mensen werken of waar voldoende mensen deze plaatsen bezoeken. Dit is niet hetzelfde als ‘koude verkopen’ omdat je een gratis dienst aanbiedt zonder enige verplichting. Alles wat je nodig hebt is een vriendelijke en servicegerichte houding. Nadat je de dozen hebt geplaatst ga je om de één, twee of drie weken terug naar een locatie om de voorraad aan te vullen. Het is echt zo eenvoudig!

We hebben slechts een aantal criteria voor die mensen die graag als franchisenemer van Snak Appeal aan de slag willen gaan. Je moet gedreven zijn om je eigen bedrijf op te bouwen en je klantenkring te onderhouden , je moet zelfverzekerd zijn en vooral dien je een vriendelijk persoon te zijn met een aangename houding.

De voordelen voor toekomstige franchisenemers zijn de volgende:

 • Start u eigen bedrijf, zonder personeel
 • Lage investering
 • Flexibele werktijden
 • Regiobescherming
 • Geen franchisefee’s
 • Opbouw van een eigen klantenbestand
 • Ondersteuning van zieke kinderen

Profiel van de kandidaat :

 • Zelfmotiverend
 • Zelfverzekerde houding
 • Open en sociaal
 • Vriendelijk en servicegericht

Heeft u interesse? Neem vandaag nog contact met ons op, wij verheugen ons op uw bericht!

Snak Appeal franchise

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Over regio Haarlem

Haarlem is een regio met ongeveer 189.650 inwoners. 44.425 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 91.080 huishoudens met kinderen, en 63.150 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 91.080 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Haarlem is 2,1. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Grootste plaats binnen deze regio is Haarlem, echter zijn Zandvoort en Bloemendaal (aan Zee) ook zeer bekende plaatsen. Beide badplaatsen genieten ook veel toerisme. Overwegend meer dan Haarlem. Bloemendaal is tevens bekend om zijn uitgaansgelegenheden en grote strandfeesten. Zandvoort kent men van het circuit aldaar. Belangrijkste verkeersaders in de regio zijn de provinciale wegen N200 en N201. De regio bestaat voor een groot deel uit duingebied. De regio grenst aan de westkant volledig aan de Noordzee.

Er zijn naast Snak Appeal ook nog andere franchiseformules waarvoor Haarlem interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Haarlem.

zoetwaren branche informatie

Franchiseformule Snak Appeal valt binnen de branche zoetwaren. Tot de branche zoetwaren behoren speciaalzaken in zoetwaren. Enkele bekende formules die actief zijn in deze branche zijn Jamin en Leonidas. Deze formules verkopen onder andere snoep, drop, koek ijs en overige zoetwaren. Beleving en een creatief en bijzonder assortiment staan hierbij centraal.

De concurrentie in deze markt is stevig. In de snoepbranche voeren A-merken de boventoon terwijl in de koek- en snackbranche de huismerken ook een goede positie hebben verworven. Door de jaren heen is het aantal verkooppunten van zoetwaren toegenomen van 578 in 2008 tot 631 in 2016. In 2014 was de gemiddelde omzet van zoetwaren per winkel €7.801, dit is een daling van 9,2% ten opzichte van 2013. De Nederlandse consument besteedt gemiddeld zo’n 3,7 miljard euro aan koek, snacks en zoetwaren. Per persoon is dat 34 kilo aan zoetigheden en snacks per jaar. De branche vertegenwoordigt ruim 6% van de totale consumentenbestedingen aan eten en drinken.

Binnen de zoetwaren branche zijn diverse ontwikkelingen gaande. De consument doet veel aankopen in een impuls en hecht steeds meer waarde aan genieten, gezond en gemak. Echter hebben de producten uit deze branche geen gezond imago. In 2010 zijn er nieuwe regels over gezondheidsclaims in werken getreden. Producten trachten het imago van koek, snacks en zoetwaren te verbeteren door producten te ontwikkelen met minder suikers, minder vet en gebaseerd op natuurlijke grondstoffen.

De hybride consument is enerzijds op zoek naar producten en verkooppunten met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Anderzijds laat de consument zich altijd graag verrassen en verleiden door nieuwe en/of luxere producten, die dan best wat meer mogen kosten. Deze laatste ontwikkeling is terug te zien in de sterke groei van de segmenten chocoladerepen, kleine cakejes en luxe noten. Daarnaast valt ook de groei van lichte hartige producten op.

Speciaalzaken binnen de branche werken steeds vaker samen om een breder productenpakket aan de consument aan te bieden en een sterkere vuist naar de supermarkt te maken. Op productniveau zijn steeds vaker succesvolle combinaties van verschillende ingrediënten te vinden. Verdere concentratie zal in de nabije toekomst naar verwachting doorzetten.

Bron: Rabobank Cijfer & trends, Tabaksdetailhandel.nl, Panteia: Genot, Gewin en Gemak in 2020

Vestigingen Snak Appeal

Gegevens Haarlem

Postcode
2000 - 2099
Inwoners
189.650
Huishoudens
91.080

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Snak Appeal