Frozen Yogurt Benelux Lelystad-Kampen

Frozen Yogurt Benelux in regio Lelystad-Kampen

Ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux in regio Lelystad-Kampen

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar een ondernemer in de regio Lelystad-Kampen.

Frozen Yogurt Benelux verkoopt Frozen Yogurt producten en de bijbehorende ijsmachines aan tankstations, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, e.d. De frozen yogurt producten zijn 100% Biologisch, gezond en uiterst lekker.

Franchise informatie Frozen Yogurt Benelux

Ondernemen in Lelystad-Kampen? Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar franchisenemers die in Lelystad-Kampen willen ondernemen. Frozen Yogurt Benelux heeft op dit moment 2 franchisevestigingen in Nederland. Hebt u er wel oren naar om te ondernemen in Lelystad-Kampen met Frozen Yogurt Benelux? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

frozen yogurt benelux franchise

 

Frozen Yogurt Benelux franchise is sinds 2015 actief in Nederland en is in 2017 begonnen met samenwerken waarbij franchise de basis vormt. De producten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. Franchisenemers van Frozen Yogurt Benelux bieden de producten (ijsmachines en de yoghurt) aan bij horeca gelegenheden, cafetaria, sportscholen, schoolkantines, etc.  U bent binnen uw eigen regio het aanspreekpunt voor het merk en de producten.

Over de Frozen Yogurt Franchise

De producten van Frozen Yogurt Benelux zijn gemaakt van 100% magere (biologische) yoghurt.  Deze kwaliteitsproducten worden aangeboden onder de merknaam Ollie’s. De frozen yogurt wordt opgemaakt met fruit en/of toppings en is een goede vervanger voor (ongezonder) ijs. De producten worden namelijk gemaakt met 100% magere (biologische) yoghurt en bevatten slechts max. 100 calorieën per 100 ml.

In Nederland wordt frozen yogurt steeds populairder. Mede dankzij de gezondheidstrend. Het product bevat namelijk weinig calorieën. Frozen Yogurt Benelux heeft al duizenden smaaktests gedaan met vele lovende reacties. Een duidelijk teken dat het product in de smaak valt.

Franchise ondernemer worden bij Frozen Yogurt Benelux franchise?machinemetfruit

Frozen Yogurt Benelux is op zoek naar commerciële mensen die bij voorkeur al kennis hebben van de horeca-gelegenheden binnen hun woonomgeving. Met name snackbars, hotels, sportscholen, schoolkantines en restaurants zijn interessante prospects voor je.

Wij zijn ervan overtuigd dat je eigen inbreng cruciaal is voor je succes. Jouw persoonlijke inbreng als regio account manager is een must om jouw nieuwe relaties aan je te binden. Als zelfstandig ondernemer ben je full time beschikbaar, energiek, creatief, flexibel, communicatief sterk, overtuigend en behulpzaam. Kortom een commercieel talent.

Je zal je eigen rayon hebben waarbinnen je exclusief mag opereren. Kennis van het volledige assortiment aan producten is hierbij essentieel. Het portfolio bestaat uit een aantal innovatieve producten, te weten frozen yogurt in meer dan 25 smaken en yogurt shake producten. Daarnaast beschikt Frozen Yogurt over een range van betaalbare ijs en shake machines waarmee deze producten gebruiker klaar kunnen worden gemaakt.

Dus heb je interesse om actief te zijn in deze opkomende en winstgevende markt? Vraag dan direct meer informatie aan!

logo-frozen-yogurt-beneluxAangesloten bij De Nationale Franchisegids

 

 

 


Over regio Lelystad-Kampen

Lelystad-Kampen is een regio met ongeveer 175.975 inwoners. 31.360 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 72.665 huishoudens met kinderen, en 44.070 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 72.665 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Lelystad-Kampen is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Deze regio ligt in de polder. De belangrijkste plaatsen binnen deze regio zijn Lelystad, Kampen en Dronten. Lelystad is de grootste plaats in deze regio. Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. De stad wil zich de laatste jaren meer profileren als een woonstad met vele voorzieningen dan een forensenplaats. Verder kent de stad vier grote bedrijventerreinen en vier grote winkelcentra. De stad beschikt ook over een vliegveld: Lelystad Airport. Belangrijke verkeersaders die door deze regio lopen zijn de A6 en A28. De regio is omringd door water.

Er zijn naast Frozen Yogurt Benelux ook nog andere franchiseformules waarvoor Lelystad-Kampen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lelystad-Kampen.

consumptie- automaten en vending branche informatie

Franchiseformule Frozen Yogurt Benelux valt binnen de branche consumptie- automaten en vending. Nederland is één van de zes grootste gebruikers van vending automaten in Europa volgens de European Vending Association. Vending automaten worden over het algemeen ingedeeld in twee groepen; Tabletop en Free standing, oftewel kleinere apparaten op tafels en vrijstaande. Daarnaast zijn er een tal van subgroepen te vinden voor o.a. warme dranken, met glazen ramen en zonder, speciaal voor koffie, et cetera. Kort gezegd is vending dus de verkoop van goederen en diensten via machines te noemen.

Veel cijfers van de Nederlandse markt zijn niet bekend, maar op Europees niveau is één en ander bekend; Er zijn ongeveer 3,77 miljoen machines in Europa te vinden, waarvan 60% warme dranken bevatten. De totale Europese omzet is goed voor zo’n 11,3 miljard euro. Een onderzoek uit 2009 wees uit dat 0,58 miljard euro werd uitgegeven aan vending in Nederland. Vermoedelijk zal dit getal nog gestegen zijn. Daarnaast gaf het onderzoek aan dat er voor iedere 55 inwoners van Nederland één automaat staat. Een ruwe berekening laat dan zien dat er in Nederland zo’n 309.000 automaten in Nederland zouden moeten staan.

Er zijn tevens een aantal trends binnen de branche te herkennen. Veel trends komen overeen met de food branche, namelijk een grotere focus op gezonde en lokale voeding in de automaten, focus op duurzaamheid qua materialen, energie en verlichting en het grotere aanbod van betaalmogelijkheden.

Daarnaast speelt de technologie een grote rol binnen de consumptie-automaten. Koploper is China op dit punt. Automaten worden interactiever, ‘slimmer’ en meer digitaal. Camera’s met inschattingen over je koopgedrag, behoeftes en voorkeuren zijn in opkomst. Ook voor de uitbater is er meer data aanwezig in de vorm van statistieken, metingen en koopgedrag. Er wordt dus steeds meer op maat geleverd.

Vestigingen Frozen Yogurt Benelux

Gegevens Lelystad-Kampen

Postcode
8200 - 8299
Inwoners
175.975
Huishoudens
72.665

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Frozen Yogurt Benelux