in regio Uden-Veghel

Ondernemer worden bij in regio Uden-Veghel

is op zoek naar een ondernemer in de regio Uden-Veghel.

Over regio Uden-Veghel

Uden-Veghel is een regio met ongeveer 210.700 inwoners. 24.005 van deze inwoners heeft een allochtone achtergrond (westers en niet-westers). Dit wordt verdeeld over 84.665 huishoudens met kinderen, en 50.805 huishoudens zonder. Wat een totaal maakt van 84.665 huishoudens. De gemiddelde gezinsgrootte in Uden-Veghel is 2,6. De verdeling van de huishoudens en de gezinsgrootte kan de aantrekkelijk van het gebied voor uw onderneming beïnvloeden.

Uden vormt samen met Veghel het stedelijk concentratiegebied van de regio Uden-Veghel. Uden wordt beschouwd als een middelgrote stad gelet op het voorzieningsniveau, werkgelegenheid en de regiofunctie die het vervult en vormt binnen de regio de belangrijkste publiekstrekker op het gebied van winkelen en uitgaan. De rest van de regio bestaat onder andere uit verstedelijkte dorpen zoals Sint-Oedenrode met een groot winkelaanbod en kerkdorpen zoals Landhorst voor de dagelijkse boodschappen. Belangrijke verkeersaders binnen de regio zijn de A50 en de N279.

Er zijn naast ook nog andere franchiseformules waarvoor Uden-Veghel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Uden-Veghel.

branche informatie

Delen:

Vestigingen

Gegevens Uden-Veghel

Postcode
5400 - 5499
Inwoners
210.700
Huishoudens
84.665

Franchisekansen

banner Invest Online FimR