Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

123Wonen verwelkomt nieuwe franchisenemer

Makelaardijformule 123Wonen heeft een franchiseovereenkomst gesloten met franchisenemer Jan Bergsma. Bergsma is enthousiast en staat te popelen om aan de slag te gaan in zijn rayon in Drenthe. 123Wonen heeft hierdoor een landelijke dekking in Nederland bereikt.

“Na bijna 25 jaar in loondienst gewerkt te hebben ben ik in 2011 begonnen met mijn eigen uitvaartonderneming. Toen de concurrentie de prijs dermate drukte besloot ik dat het tijd was om te stoppen en een andere pad te kiezen. Omdat de vraag naar huurwoningen toeneemt zie ik kansen om samen met 123Wonen mijn bedrijf tot een succes te brengen. Ik begin met een nieuw bedrijf maar vanuit de omliggende rayons heeft 123Wonen al een historie dus ik maak een vliegende start. Daarnaast doe ik dit met 7 jaar ondernemerservaring in mijn eigen uitvaartbedrijf en met 123Wonen als bewezen concept en als fantastische franchisegever,” aldus de nieuwe franchisenemer van 123Wonen, Jan Bergsma.

Directeur Norbert Wegter: We zijn blij met Jan als aanvulling op de club, we merken aan alles dat hij op de juiste manier in de wedstrijd zit. Hij wordt momenteel ingewerkt in Groningen en Twente en pakt snel zaken op. Met 123Wonen hebben we nu feitelijk landelijke dekking. Enkel rayon Zeeland kan nog een lokale franchisenemer gebruiken. Dit rayon wordt nu vanuit Bergen op Zoom bediend, maar dat is natuurlijk niet ideaal. Een verhuur- en beheermakelaar die alles uit handen neemt voor een belegger biedt het gemak van sparen op de bank met een rendement van 6% of meer. 123Wonen speelt hier op in door een speciaal adviestraject voor deze beleggers te bieden.”

De mensen achter de verhuurformule 123Wonen hebben sinds kort een nieuwe franchise, specifiek in verkoop en aankoopmakelaardij: iQ Makelaars, meer informatie vindt u hier!

×