Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bakkertje Bol breidt uit

Bakkertje Bol wil het komende jaar flink gaan uitbreiden en is actief op zoek naar franchisenemers voor diverse steden in Nederland.
Het begint allemaal bij de Bakkertje Bol Bakkerij. ”Ons team van bakkers is alleen tevreden met het allerbeste resultaat. In onze bakkerij worden iedere dag de beste ingrediënten op een ambachtelijke wijze verwerkt tot al het lekkers dat zijn weg vindt naar onze winkels. Onze winkelbakkers geven in de winkel de laatste finishing touch aan ons product: klaar om mee te nemen”, zegt Loes van de Looveren van Bakkertje Bol.
Op deze wijze kan de franchisenemer zich volledig richten op de gastgerichtheid naar zijn klanten toe en van de winkel een waar theater maken. Bakkertje Bol zoekt potentiele franchisenemers die van Brabantse gezelligheid houden en geloof hebben in het onderscheidend concept. Ook als je een franchisenemer bent in de non-food kan je mogelijk een switch maken naar de food? Je bent van harte uitgenodigd om informatie op te vragen via info@bakkertjebol.nl en wij nemen op korte termijn contact met je op om nader kennis met je te maken.
[box]Wil je franchisenemer worden bij Bakkertje Bol? Klik dan hier.[/box]
×