Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

BoConcept categorie-winnaar op Global Franchise Awards 2019

BoConcept is er trots op dat het bedrijf de “Best Lifestyle Franchise of 2019” heeft ontvangen tijdens de Global Franchise Awards 2019, georganiseerd door een van de belangrijkste wereldwijde mediakanalen die gespecialiseerd zijn in het Franchise-gebied – het “Global Franchise Magazine”.

Deze bijzondere prijzen zijn een eerbetoon aan de uitmuntendheid in internationale franchising en erkennen de merken die opmerkelijke successen hebben geboekt.

BoConcept was de winnaar in de categorie Lifestyle

De prijzen werden uitgereikt in Las Vegas tijdens de jaarlijkse conventie van de International Franchise Association (IFA) in 2019, het grootste evenement voor bedrijfsontwikkeling en persoonlijke groei in de franchise.

De jury bestond uit sleutelfiguren op het gebied van internationale franchising.

De juryleden zochten onder meer naar de ambitie voor het buitenland, sterke ondersteuning van franchisenemers, een sterke marketingcampagne en de bereidheid om de zaak van franchising zelf te bevorderen. De jury zocht vooral naar merken die volgens hen de lat van internationale franchising hoger hadden gelegd.

De rechters zeiden: “BoConcept heeft schaalgrootte en heeft aangetoond dat franchisenemers in meerdere landen over de hele wereld succesvol en tevreden zijn en dat vormt een sterke basis voor verdere internationale ontwikkeling”.

Hoe de franchises werden beoordeeld:

  • – Voordat de ‘awards’ begonnen, stelde het “Global Franchise Magazine” team een aantal criteria en scoresysteem op, dat werd geverifieerd en gevalideerd door belangrijke onpartijdige experts uit de industrie.
  • – Vervolgens werden de inzendingen eerst beoordeeld op basis van hun scoresysteem en werden de beste scoringsfranchises geselecteerd.
  • De voorgeselecteerde inschrijvingsformulieren werden samen met de criteria naar de jury gestuurd. Aan de hand van deze criteria als leidraad selecteerden de juryleden de inzending uit elke categorie die zij het meest geschikt achtten om de waarden die Global Franchise wil vieren, aan te tonen.

[box]BoConcept is in Nederland op zoek naar een multi-unit franchisenemer. Interesse in BoConcept? Kom direct in contact met de formule.[/box]

×