Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Capital Circle financiert franchisenemer De Klussenier

Vrijdag 19 januari jl. kwam om 14.00 uur het vijfde project van franchiseformule De Klussenier online op het crowdfunding platform van Capital Circle. De nieuwe franchisenemer Hein Kennis gaat starten als Klussenier in de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven (zo’n 700.000 inwoners) en heeft een investeringsvraag van €25.000,- Dit bedrag zal worden aangewend als startkapitaal voor de onderneming.

Met franchisenemer Hein Kennis heeft deze franchiseformule een aimabele en capabele franchisenemer gevonden die staat te popelen om in de regio Eindhoven, Helmond en Nuenen aan de slag te gaan. Capital Circle heeft mogen bijdragen aan de start van deze franchisenemer. Het crowdfunding platform heeft ook deze franchisenemer in contact gebracht met investeerders.

Capital Circle heeft met haar financieringsplatform heel wat expertise opgebouwd in de franchisesector en biedt startende franchisenemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement met een beperkt risico.

Meer informatie over crowdfunding? Klik dan hier!

×