Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Crowdfund voor Chocolate Company Café Hilversum

Chocolate Company Café is momenteel te vinden in twintig steden, maar de groei is nog niet klaar. Met ondernemer Patrick van Woudenberg en zijn schoonzus Allison Bast wil Chocolate Company Hilversum veroveren met hun unieke chocolade-café concept, gefinancierd middels een crowdfund campagne.

Chocolate Company Café

Chocolate Company Café is een café met een geïntegreerd retail concept, waarin chocolade centraal staat. Chocolate Company (CHCO) gasten kunnen in het CHCO-café genieten van een heerlijke lunch, een gezellige High Tea of unieke High Choc (een High Tea overladen met chocolade), de beste koffies, hoge kwaliteit gebak en nog veel meer. In de CHCO-chocoladewinkel kunnen gasten zichzelf trakteren op heerlijke CHCO-chocolade; ambachtelijk geproduceerd in de CHCO-fabriek in Kerkrade.

Patrick van Woudenberg is een gepassioneerd ondernemer en een rots in de Hilversum’se gemeenschap, wat hem de perfecte persoon maakt om Chocolate Company Café tot leven te brengen in dé mediastad van Nederland. “We zijn er klaar voor en hebben er zin in!”, aldus van Woudenberg. Zijn schoonzus Allison Bast zal het vrolijke gezicht worden het café en alle gasten verwelkomen voor een heerlijke kop koffie, thee, lunch of chocolade traktatie.

×