Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

ERA wint award op de ‘Global Franchise Awards’

De eerste editie van de Global Franchise Awards vond deze maand plaats tijdens de jaarlijkse conferentie van de International Franchise Association in Phoenix, Arizona. Meer dan 80 verschillende formules deden mee aan de wedstrijd, die beoordeeld werden door een panel van professionals uit de franchisesector. Dit panel koos de beste franchiseformules uit elke sector van de branche. Expense Reduction Analysts werd bekroond tot ‘Best Business Franchise’.

De inzendingen werden beoordeeld op criteria zoals de wereldwijde intenties van de formule, de relatie tussen franchisegever en franchisenemer en de mate waarin de franchiseformule heeft bijgedragen aan het bevorderen van het imago van internationale franchising.
Onder de zeven prijzen die werden aangeboden, waren ‘Best Automotive Franchise’, ‘Best Lifestyle Franchise’, ‘Best Food and Drink Franchise’, ‘Best Health and Fitness Franchise’ en ‘Best Business Franchise’.

Expense Reduction Analysts werd erkend als de ‘Best Business Franchise’ en was tevens de enige Europese franchiseformule die er vandoor ging met een award.

Het scheelde niet veel of Expense Reduction Analysts won een tweede award. De formule was  in de race voor de award van ´Supreme Champion´ en ging er slechts van door met de titel ´Runner-Up’.

Algemeen directeur Fred Marfleet: “Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum en om dit wereldwijd kracht bij te zetten heeft ERA het doel om één van de belangrijkste spelers in de wereldwijde ‘white collar’ franchise-industrie te worden. ERA opereert momenteel in 32 verschillende landen met een variërend aanbod van talen. Ik geloof dat het de unieke internationale cultuur is die ons heeft geholpen deze prijzen te winnen.”

×