Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FiltaBenelux zoekt collega’s

FiltaBenelux is sinds de laatste jaren gegroeid en is hierdoor met spoed op zoek naar nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van dit groeiende team.

Afgelopen jaren heeft FiltaBenelux in Nederland flink aan de weg getimmerd met het ontwikkelen van een mobiele, milieuvriendelijke service (Filtafry) voor het op microbasis filtreren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituurapparaten. Naast de basis van Filtafry zijn er onlangs ook Filtaseal (deurrubber-service) en Filtadrain (completen service voor schone afvoeren) aan deze franchiseformule toegevoegd. De toevoeging van beide concepten bleek succesvol, dit blijkt uit de stijging van het aantal franchisenemers in Nederland.

Groei

De groei van Filta is dusdanig groot dat franchisenemers op korte termijn hun werkgebied in de regio’s Rotterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven en provincies Overijssel en Gelderland willen uitbreiden. Hiervoor zoekt FifltaBenelux servicemedewerkers, sub franchisenemers en franchisenemers.

Over Filta

FiltaFry is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie. Het is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Verder maken Filtaseal (deurrubber service) en Filtadrain (complete service voor schone afvoeren) onderdeel uit van deze franchiseformule. Sinds 1996 is FiltaFry wereldwijd actief. Inmiddels genieten wekelijks 7.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van Filta’s service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.

[box]Wil je meer weten over Filta? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×