Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

fit20 viert 10 jarig bestaan en zet in op verdere groei

10 oktober 2019
Sinds afgelopen zaterdag bestaat franchiseformule fit20 10 jaar. Ter gelegenheid is een 10 jaar fit20 Jubileum krant uitgegeven. Tevens is fit20 op de cover van het toonaangevende Global Franchise magazine in beeld. Dit illustreert de focus die fit20 vanaf nu zal leggen op internationale groei in de komende 10 jaar. 

Masterfranchisenemers Conference

Voorafgaand aan het Jubileum feest vond de eerste Internationale fit20 Masterfranchisenemers Conference plaats in Hattem. De masters van 8 landen waren hierbij aanwezig. De laatste loot aan de fit20 boom is Zweden waar de Masterfranchisenemer nog dit jaar zijn 1ste fit20 studio zal gaan openen.

Ook in Nederland is de rek er nog lang niet uit; in Hillegersberg is zojuist de laatste fit20 studio in Nederland geopend. Dit was de 126ste studio in Nederland.

B2B markt

Op de B2B markt is fit20 actief in het aanbieden van de fit20 training op de hoofdkantoren van grote bedrijven en organisaties. Bij Heerema Martime ging zojuist de 15de in-company studio van start. Veel bedrijven zien de voordelen van vitale medewerkers en ondersteunen dit actief met een vitaliteitsbeleid waar fit20 steeds vaker een component van is.

×