Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise Starter Award 2019

Na een succesvolle eerste editie van de Franchise Starter Award, is de nominatieronde van de tweede editie inmiddels van start gegaan. Tijdens Het Nationale Franchise Congres wordt de meest veelbelovende (franchise) starter beloond voor goed ondernemerschap en een positieve impact op de (franchise) wereld. Weet jij een formule die hieraan mee moet doen?

Momenteel zijn de volgende formules al genomineerd voor de Franchise Starter Award 2019:

  • 30ml Coffee Roasters
  • Bakkertje Bol
  • Burger ’n Shake
  • Cleyo
  • Dove Kwasten
  • The Avocado Show
  • The Happiness Café
  • Wayback Burgers

Ben of ken jij ook een formule die in dit rijtje thuishoort? Nomineer de formule dan voor 1 juli a.s. Je hoeft niet zelf werkzaam bij een formule te zijn, om deze te kunnen nomineren.

Aan welke eisen moet de formule voldoen om in aanmerking te komen?

  • Er zijn minder dan 5 franchisenemers aangesloten; en/of
  • De formule is na 1 januari 2017 begonnen met franchise.

Twijfel je of de formule aan de juiste voorwaarde voldoet? Wij zullen contact met de formule opnemen om dit te verifiëren.

Publiek stemmen

De publieksronde voor de Franchise Starter Award is van 1 juli t/m 5 augustus a.s. Via hetnationalefranchisecongres.nl/starteraward kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriet. De drie formules met de meeste stemmen gaan door naar de finale. De finale zal plaatsvinden op 3 oktober a.s. tijdens Het Nationale Franchise Congres in Amsterdam.

€ 10.000,-

Naast een toffe introductie in de franchisewereld en de kans om jouw formule te presenteren aan alle bezoekers van Het Nationale Franchise Congres, is er natuurlijk ook een prijs. De winnaar van de Franchise Starter Award verkrijgt een prijs ter waarde van € 10.000,- bestaande uit onder andere juridische ondersteuning, consultancy en een franchise recruitment pakket. Daarnaast is de prijs omgeven door veel online en offline publiciteit.

Winnaar 2018

Startende franchise formules Suittruck, Wok& en Health & Co stonden in de top 3 van de meest veelbelovende starters in 2018. Dit waren de drie formules gekozen als publieksfavoriet. Na een korte presentatie door alle drie de formules, tijdens Het Nationale Franchise Congres, werd Suittruck verkozen als winnaar van de Franchise Starter Award 2018.

Wil jij iemand nomineren of heb je vragen omtrent de Franchise Starter Award? Laat het ons weten!mede mogelijk gemaakt door:

×