Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview met BoConcept eigenaar Mexico en Florida

03 september 2019
“Ik ben Carlos Salamonovitz, kom uit Mexico en maak deel uit van de BoConcept-familie. Op dit moment heb ik in Mexico 5 winkels en 2 winkels in Florida en heb het grootste deel van mijn professionele carrière voornamelijk in Business Development gewerkt. Voordat ik bij BoConcept kwam, was ik partner en directeur Operations van een restaurantclub in Mexico, en we hadden daar een aantal goede merken.”

Mexico & Florida

“We zijn met BoConcept zowel in Mexico als in Florida aanwezig, dus we moesten begrijpen hoe we culturen gingen samenvoegen. Een van onze belangrijkste uitdagingen was precies dit: “Hoe kunnen we dingen organiseren om een unieke organisatie binnen onze branche te worden”. Ik ben erg blij met ons succes. Ik denk dat we een sterk bedrijf aan het opbouwen zijn in de huidige gebieden waar we ons bevinden. We hebben een geweldig team in beide landen, die de operaties en de back-end leiden. Dus, we zijn klaar om te blijven groeien.”

Toekomst

“Onze toekomstplannen zijn om meer winkels te openen in Mexico, omdat we nu een licentie hebben om het hele land te ontwikkelen, maar ook om winkels te openen in Florida in de gebieden die we hebben. Dus, in principe is dat ons uitbreidingsplan voor de komende 2 jaar.”

“We werken dagelijks samen met het team van Denemarken en ook met het team van de VS en Latijns-Amerika. Ze zijn heel behulpzaam geweest voor ons om het concept en de best practices te begrijpen. Voorafgaand aan de overnamereis en -post werkten we dagelijks samen om er een succesvol verhaal van te maken.

“Voor mij is BoConcept passie! We zijn ontzettend blij om deel uit te maken van dit merk.”

×