Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview met multi-unit franchiser van BoConcept Oostenrijk

Sabrina Stückler is multi-unit franchisenemer bij de Deense meubelformule BoConcept. Dat wil zeggen dat ze eigenaar en franchisenemer is van 3 winkels in Oostenrijk. In onderstaand interview biedt mevrouw Stückler inzicht in hoe haar ervaringen zijn als franchisenemer. 

Kunt u zichzelf introduceren?

“Mijn naam is Sabrina. Ik kom uit Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk. Ik heb 3 winkels in Oostenrijk. Ik opende de eerste in 2012 en de laatste in 2016.”

Waarom heb je je aangesloten als franchisenemer bij BoConcept?

“Het was een grote kans om een overkoepelend merk en bedrijf te runnen en mij te concentreren op het meubilair en niet op de prijzen. Ik herinner me dat ik in 2008, toen ik voor het eerst in een BoConcept winkel kwam, zo onder de indruk was! Ik was onder de indruk van de enorme stoffen die ze hadden. En de binnenhuisarchitectuur hoek.”

Hoe zou u de ondersteuning van BoConcept aan alle franchisenemers kunnen omschrijven?

“Het hoofdkantoor in Denemarken doet veel voor ons. Ze maken de marketingcampagnes, ze maken het marketingmateriaal, ze beheren de website, de catalogus, etc. Ze nemen ons veel werk uit handen, zodat de Franchisenemer zich kan concentreren op de klant en het personeel. We krijgen de kans om onze medewerkers op te leiden. We hebben al veel goede lesmaterialen en de nieuwe materialen voor het opleiden van het personeel zijn geweldig.”

Waarom BoConcept? En niet een ander merk?

“BoConcept is zeer consequent in het concept. Het maakt het voor ons allemaal gemakkelijk om een winkel te hebben die er overal ter wereld hetzelfde uitziet. Het geeft ons het gevoel een klein maar belangrijk onderdeel te zijn van een grote familie.”

Heeft u een boodschap aan nieuwe ondernemers?

Ik zou aanraden om de meeste aandacht te besteden aan de verkopers. Geef hen de kans om een fantastische kennis te krijgen van de producten. Dit zal het verschil maken in hun service aan de klanten en dus ook in de business.

Aansluiten?

BoConcept is momenteel op zoek naar nieuwe multi-unit franchise partners die in Nederland meerdere winkels willen openen. Interesse? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

×