Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Jan Hamers nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Jan Hamer is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met Michiel Smudde in regio IJsseldelta & Noordoostpolder o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB-bedrijven te lijf. Natuurlijk met als doel om MKB-ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien.

Na een carrière bij Amro Assurantiën heeft Jan als accountmanager bij ABN AMRO ondernemers in het MKB bijgestaan. Om nog dichter bij de ondernemer en zijn medewerkers te komen maakte hij in 1999 de overstap naar een trainings- en adviesbureau waar hij naast maatwerktrainingen, jarenlang coaching- en begeleidingstrajecten verzorgde voor het MKB. Zijn passie voor het MKB heeft Jan doen besluiten partner bij Thexton Armstrong te worden.

Jan Hamers, directeur Thexton Armstrong Hamers: “Samen ambities in beeld krijgen en bereiken. Eerlijk en oprecht. Niet zomaar met je klant mee praten. Nee, hem uitdagen, prikkelen, beter maken. Daar ligt mijn kracht en door mij aan te sluiten bij Thexton Armstrong kan ik mijn kennis en ervaring koppelen aan de ijzersterke methodiek van een professionele organisatie.”

Over Thexton Armstrong franchise

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methodes gaat Thexton Armstrong Winstlekkage® te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met ondernemers om structurele verbetering en groei te realiseren en helpen ze ondernemers zich voor te bereiden op overdracht van de onderneming. Thexton Armstrong is sinds 2011 met succes actief in Nederland. Voor meer informatie zie www.thextonarmstrong.nl

×