Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Maak kennis met Inner Stance

Wat als jij een carrière switch kan maken, waar je al lang van droomt? Wat als je een team van experts om je heen hebt die je helpen bij het runnen van je eigen onderneming? Wat als je een onderneming wilt runnen met de voordelen van een team? Inner Stance probeert invulling te geven op deze vragen en organiseert daarom een kennisdag voor aspirant-franchisenemers.

Het Inner Stance concept

Op 22 en 23 november a.s. vindt de derde editie van de FitFair plaats, de beurs voor sportprofessionals en fitness fanatics. Ook dit jaar zal Inner Stance er zijn met een stand, om Nederland kennis te laten maken met het franchiseconcept. Een concept wat een compleet nieuwe betekenis geeft aan high-end personal training en coaching in Nederland en België.

Missie

“Inner Stance heeft als missie om Nederland én België bewuster en gezonder te maken, door verantwoordelijkheid te creëren bij hen die prioriteit geven aan hun gezondheid en vitaliteit”, Karline Scheer, CEO Inner Stance.

High-end full-service personal training formule

“In vijf jaar tijd is Inner Stance uitgegroeid tot een succesvolle franchiseformule, die precies het tegenoverstelde doet van de grote budget fitnessketens. Waar zij gaan voor massa, budget en kwantiteit, stelt Inner Stance kwaliteit, resultaat en het maken van een echte connectie met hun klanten centraal.” De high-end full-service personal training formule heeft momenteel 14 studio’s.

Andere aanpak

Bij Inner Stance gaan ze aan de slag met een Performance Trainer om op alle fronten fitter en sterker te worden. Indien gewenst starten ze daarnaast met een Performance Coach die hen brutaal eerlijke feedback zal geven om te laten zien wat zij zelf niet zien.

“Iedereen weet namelijk in grote lijnen wel wat hij/zij moet doen om af te vallen, fitter te worden of meer rust te krijgen.” Het probleem zit hem volgens Inner Stance dan ook niet in een gebrek aan kennis of informatie. Het echte probleem is het niet uitvoeren van deze acties. Dit is het gene wat Inner Stance dan ook wil aanpakken.

Maak kennis met Inner Stance

Ben jij benieuwd naar dit concept? Kom dan op vrijdag 22 of zaterdag 23 november langs op de beurs voor een persoonlijke kennismaking en ontdek het Inner Stance concept.

×