Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Inner Stance zoekt sportieve franchisenemers

In een wereld waarin alles digitaal gaat en je met een druk op de knop hebt wat je wilt, is er één uitzondering; een fit, vitaal, krachtig en slank lichaam. Franchiseformule Personal Training Studio Inner Stance helpt mensen dit te bereiken. Inner Stance is opgericht in 2014, de tijd waarin de budget sportclubs als paddenstoelen uit de grond kwamen. Hier wilde Inner Stance verandering in brengen.

Inner Stance heeft momenteel 12 vestigingen in Nederland en zijn hard op zoek naar uitbreiding. De formule is op zoek naar personen met een ondernemende instelling en zich kunnen vinden in de kernwaarden van de formule:

  • Wij hebben een commitment op fitheid en vitaliteit.
  • Wij zijn brutaal eerlijk.
  • Wij verleggen grenzen.
  • Wij werken altijd vanuit de 4B’s®.

De 4 B’s staan voor BODY, BEING, BALANCE en BUSINESS. Met de 4B’s, oftewel de vier fundamentals, als grondslag creëren zij duurzame resultaten. Deze vier fundamentele pijlers beslaan het hele leven en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor een succesvol persoonlijk en zakelijk leven is het noodzakelijk dat deze 4 pijlers met elkaar in balans zijn.

De voorwaarden en resultaten

Voor de start van een eigen bedrijf is geld nodig, waaronder ook eigen vermogen. Om een Inner Stance vestiging te kunnen openen is de eenmalige entree fee á €12.500 het minimale benodigde eigen vermogen. De rest van de financiering kan worden aangevraagd bij een bank. Inner Stance is een full franchiseorganisatie, wat betekent dat ze je ontzorgen op veel verschillende vlakken. Hier staat een maandelijkse vergoeding tegenover in de vorm van een franchise fee.

Deze fee heeft een variabel deel (15%) en een vast deel. U draagt bij aan de ontwikkeling van de formule, de marketing, de automatisering en de opleiding volgens de Straight Line Leadership Methode. Wanneer de omzet van een vestiging boven de €200.000 komt, daalt de fee naar 5%.

Hier staat tegenover dat een gemiddelde Inner Stance studio een mooie omzet behaalt. De omzet van een studio in het eerste jaar ligt tussen €120.000 en €150.000. In het tweede jaar ligt het gemiddelde op €180.000 en in de jaren die hierop volgen stijgt dit met gemiddeld €40.000.

Profiel

Inner Stance werkt niet met iedereen die geïnteresseerd is in het openen van een Inner Stance studio. Wanneer je je kunt vinden in de volgende uitspraken, maken we graag kennis met je:

  • Ik ben ondernemend en ga erop uit om mijn netwerk op te bouwen.
  • Ik ben resultaat gedreven.
  • Ik heb affiniteit met sport of met het aansturen van mensen binnen de sportbranche.
  • Ik kan wat toevoegen aan de organisatie en het team.

Om te onderzoeken of er een match is, zowel met onze manier van werken als met het team, hebben wij een selectieprocedure waarin je verschillende stappen doorloopt.

×