Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw op de site: Pepp.fit

11 december 2018
Fitnessformule Pepp.fit heeft zich aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. Pepp.fit is een formule waarbij getraind wordt met EMS: Elektro Muscle Stimulation en biedt klanten structuur, persoonlijke begeleiding en kwaliteit in een open en eigentijdse sportstudio.

Een Pepp.fit EMS-studio geeft 6 dagen per week op afspraak Small Group EMS-Trainingen (aan maximaal 3 personen) onder begeleiding van een personal trainer. De oefeningen variëren van basic tot dynamisch maar worden afgesteld op het individuele vermogen. De doelgroep is breed: van fanatiek sporter tot 70+ en mensen met blessures waarbij iedereen traint op zijn eigen vermogen en binnen 5 trainingen al de progressie bemerkt.

Franchise

Pepp.fit heeft binnen 1 jaar tijd 3 goedlopende studio’s geopend in Breda, Etten-Leur en Rotterdam.
“Ben jij die ondernemer die zich thuis voelt in een kleine maar dynamische onderneming met direct klantencontact? Als Pepp.fit licentiehouder kun je het verschil maken voor een grote en alsmaar groeiende groep mensen waarbij de tijd, motivatie of kracht ontbreekt om naar de reguliere sportschool te gaan. Met de efficiëntie van EMS-training kunnen in korte tijd toch de gewenste fitheid-, kracht- of gewichtsdoelen worden behaald. Aandacht is daarbij een bindende factor die hoog gewaardeerd wordt en in het sportscholencircuit ontbreekt.” Aldus eigenaar Jean-Pierre Wilde.

Belangrijkste kenmerken EMS:

  •   Fit en In-Shape met 1 à 2 sessies per week
    • Krachtige Full Body Workout in 20 minuten
    • Trainen onder begeleiding van een Personal Trainer
    • Toegankelijk voor iedereen boven de 18
    • Gegarandeerd resultaat
×