Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

no+vello komt naar Nederland en zoekt master franchisenemer

’s Werelds grootste ontharingsformule no+vello heeft aangekondigd naar Nederland te komen, de formule verwacht binnen vijf jaar 50 vestigingen in Nederland te openen. no+vello is volgens de Top100 Global Franchises de nummer 1 ter wereld in de categorie ‘Spa & Beauty’.

Over no+vello

Begin 2008 opende de franchiseformule de eerste franchisevestiging. In het eerste jaar werden er 194 centra geopend, in 2009 kwamen daar nog eens 200 (!) vestigingen bij. In 2010 zijn de eerste internationale stappen gezet. Inmiddels heeft no+vello ruim 1.000 vestigingen in meer dan 15 landen. Mede door de groei en het succes van de formule is no+vello op zoek naar een Master Franchisenemer voor Nederland.

Directeur international Bruno Comellas ziet goede mogelijkheden in Nederland: “Uit ons marktonderzoek blijkt dat de markt al goed ontwikkeld is en dat de vraag nog sterk zal toenemen. Onze technologie en onze dienstverlening zijn sterk onderscheidend dus wij zijn overtuigd van de goede succeskansen voor ons concept in Nederland.”

Innovatief

Zowel qua apparatuur als qua behandelingsmethode is no+vello zeer innovatief. Elk jaar vinden er vernieuwingen plaats. Voorbeelden hiervan zijn technische verbetering op IPL. IPL is een pijnloze en permanente vorm van ontharing. Door middel van lichtflitsen worden de haarzakjes verhit en beschadigd zodat geen nieuwe haargroei optreedt.  Comellas: “Van een belangrijk deel van de technologie hebben wij de exclusieve rechten. Mede daardoor hebben wij steeds de concurrentie achter ons kunnen laten.”

Klik hier voor meer informatie over de formule!

×