Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Personal Fitness Nederland breidt uit

Per 1 september 2018 heeft Personal Fitness Nederland haar hoofdkantoor op het Flight Forum in Eindhoven gevestigd. Met grote uitbreidingen namelijk 60 studio’s in Nederland bereidt  de fitnessformule zich voor op haar toekomst. Tegenwoordig is de formule een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van lifestyle en gewichtsverlies.

Fysiotherapeut Jos Vermeer startte 15 jaar geleden samen met zijn vrouw Petra Vermeer en collega Giel Verberne de formule Personal Fitness. Voeding, beweging en mental coaching zijn de speerpunten van de formule. De werkwijze van de formule in Tilburg werd goed ontvangen. Er kwamen veel vragen binnen van mensen die geïnteresseerd waren om ook een Personal Fitness studio te runnen. Zij besloten in 2015 om van hun formule een franchiseformule te maken. Tegenwoordig heeft de formule 61 franchiselocaties. Het doel is om dit aantal te verhogen naar 80 tot 90 vestigingen in 2019 volgend jaar.

Visie voor de toekomst

Twee van de oprichters en concepteigenaren Jos Vermeer en Giel Verberne zijn er van overtuigd dat mensen de komende jaren verhoogd aandacht geven aan fitness, conditie en gezondheid. Dit komt volgens hun door de ‘snelle maatschappij’. “Men zal hier bewust iets aan gaan doen! Bij de keuze van de activiteit zullen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol spelen”, aldus Verberne en Vermeer.

×