Quetzal Nederland gaat samenwerking aan met Sure Finance

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Quetzal Nederland gaat samenwerken met Sure Finance en maakt het financieren voor startende franchisenemers daarmee een stuk eenvoudiger.

Nieuwe samenwerking

Op 14 januari hebben Quetzal Nederland en Sure Finance hun samenwerking bekrachtigd als het gaat om het verzorgen van financieringen van nieuwe franchisenemers. Sure Finance biedt een exclusief compleet financieel ontzorgingstraject aan, zodat de nieuwe franchisenemer snel toegang krijgt tot financiering en daarmee snel zijn Quetzal kan openen.

“Ook voor Quetzal heeft dit enorme voordelen”, aldus Robert Hoenderdos. “Wij kunnen hierdoor de komende jaren groeien. Vaak zie je dat het op financiering blijft hangen of dat het proces daardoor veel meer tijd nodig heeft. Nu kunnen we veel sneller slagen maken.“

Last van de schouders

Quetzal heeft een unieke propositie; een eigen onderneming in chocola. Smaak en beleving, daar gaat het bij Quetzal om. Chocolade is Hot. Het uitgebreide assortiment aan chocoladeproducten wordt ambachtelijk bereid en heeft een grote aantrekkingskracht op consumenten en zorgt voor een feel good beleving. De hoge marges op de producten maakt het voor de ondernemer snel mogelijk om een rendabele winkel ervan te maken.

Omdat financiering van een startende franchiseonderneming niet altijd eenvoudig is, hebben Quetzal en Sure Finance een samenwerking opgestart. Deze samenwerking maakt het een stuk makkelijker om financiering sneller rond te krijgen. Daarnaast begeleidt Sure Finance het hele traject. “We nemen de last van de schouders van de ondernemers, zodat zij zich kunnen richten op het opstarten van de onderneming”, aldus Gerard van Hooft.

Sure Finance kan startende ondernemers helpen aan een financiering vanaf een eigen inbreng van 10%. In het geval van Quetzal betekent dit in veel gevallen dat een inbreng van minder dan 10.000 voldoende kan zijn om je droom mogelijk te maken.

Informatieavond

12 februari om 19.30 is er een informatieavond over de franchisemogelijkheden bij Quetzal. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Sure Finance zal ook aanwezig zijn om informatie te delen.

Meer weten:

Meld je aan via Robert@quetzal.nl of bel Robert voor meer informatie.

 

Quetzal Nederland                                Robert Hoenderdos       06-52590033

Sure Finance                                         Yvonne Vos                   06-42115939

Opgeven Franchise info avond  Robert@quetzal.nl

Wil jij ondernemer worden bij Quetzal Nederland? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.