Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Seasons Art Class, boeiend en groeiend o.a. door project Rembrandt

“Het afgelopen jaar zagen we al een flinke toename in het aantal aanmeldingen van zowel nieuwe als bestaande cursisten, met de aandacht voor project Rembrandt op tv is de interesse voor goede kwaliteit teken- en schilderlessen nog veel meer toegenomen,” aldus Richard Small, franchisegever van The Seasons Art Class.

“Al jaren weten we dat we hoge kwaliteit schildercursussen ontwikkelen. Als enige in de Benelux ontwikkelen we ieder kwartaal een nieuwe cursus en werken deze in detail uit met lesbladen en nieuwe materialen. We merken dat onze terugkerende cursisten, van wie sommigen al 7 cursussen bij ons gevolgd hebben, enthousiast blijven en nog steeds nieuwe dingen blijven leren.”

“Deze lente cursus hadden we in een vestiging zelfs 80 % terugkerende cursisten, wat betekent dat we een aantal nieuwe cursisten hebben moeten teleurstellen.

Deze mensen hebben zich op de wachtlijst laten plaatsen zodat ze later in het jaar ook kunnen gaan deelnemen.”

“We merken dat we steeds meer aanvragen van cursisten door het hele land krijgen en vaak ook uit delen van het land waar we nog geen vestigingen hebben. Zodoende zijn we nu actief bezig om nieuwe franchisenemers te zoeken om aan deze vraag te kunnen voldoen. Dit concept kan op part time basis uitgevoerd worden dus zeer geschikt voor mensen die zelfstandig willen ondernemen maar geen full time job ambiëren.”

Richard Small: “Dit jaar zijn we wederom aanwezig op de Nationale Franchise beurs Onderneem’t in Nijkerk op 4  en 5 april aanstaande, waar we vragen beantwoorden en wat achtergronden en het zakelijk model kunnen toelichten. Onze stand vind je op het Dienstverlenersplein met standnummer D.15. Voor geïnteresseerden in dit fascinerende concept met een enorme doelgroep een mooie gelegenheid om kennis te maken!”

×