Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Subway start samenwerking met Uber Eats

29 november 2019
Subway Nederland en Uber Eats hebben de handen ineen geslagen. Sinds kort is het in 14 Nederlandse steden mogelijk gerechten van de sandwich-specialist door Uber Eats te laten bezorgen. Niet alleen thuis, maar bijvoorbeeld ook op kantoor of in het park.

“We zijn enorm blij met deze samenwerking”, reageert Annelies Poelsema, marketingmanager Subway Nederland, enthousiast. “Uber Eats is een professionele partner in de delivery markt, waar we op wereldwijd niveau mee samenwerken. Samen kunnen we nog beter inspelen op het Nederlandse lunchmoment. De uitbreiding van onze bezorgmogelijkheden maakt dat meer consumenten, nog gemakkelijker van een Subway-maaltijd kunnen genieten.”

Zo werkt het

Subway-liefhebbers kunnen eenvoudig een bestelling via de Uber Eats app volgen, waar het volledige Subway-menu te vinden is. Nadat een klant een bestelling geplaatst heeft, kan hij deze live volgen.

“Subway is wereldwijd een van de meest populaire restaurants en daarom zijn we verheugd dat je nu ook in Nederland met een druk op de knop je favoriete Subway-maaltijd kunt laten bezorgen, waar en wanneer je wilt.”, zegt General Manager Uber Eats Nederland Aukeline Tolman.

Het bezorgen van een Sub, wrap of bijvoorbeeld salade via Uber Eats is nu al mogelijk in veertien steden: Amsterdam, Almere, Breda, Den Haag, Delft, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Korting op je eerste bestelling         

Een nieuwe gebruiker kan via Uber Eats tot en met 31 december twee keer € 10,00 korting krijgen op de eerste twee bestellingen. De korting is te verzilveren met de actiecode NL20SUB.

[box]Wil jij ondernemer worden bij Subway? Klik hier voor meer informatie.[/box]
×