Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

The Athlete’s Foot in Doetinchem heropend

Afgelopen zaterdag, 17 november 2018, werd The Athlete’s Foot Store in Doetinchem heropend en het 10 jarig bestaan gevierd. Maikel Jongsma begon 10 jaar geleden zijn winkel aan de Catharinastraat in Doetinchem. In het begin heette de winkel COACH, maar sinds 2014 is de keten omgedoopt tot Athlete’s Foot. “Als ondernemer moet je je successen vieren, maar je ook blijven vernieuwen. Daarom hebben we deze mijlpaal aangegrepen voor een grootse verbouwing van de zaak”, aldus Jongsma.

De winkel is helemaal vernieuwd. De winkel is overzichtelijker ingericht via het “sport with style” concept van The Athlete’s Foot. Iedereen is welkom in de vernieuwde winkel om er weer met “style” vandaan te gaan. “Onze klanten konden vroeger wel kleding passen maar de faciliteiten waren hier niet optimaal voor. Na deze verbouwing kunnen we onze klanten deze service wel bieden”, aldus Jongsma.

The Athlete’s Foot

Sinds 2014 heeft Euretco al The Athlete’s Foot onder haar hoede. De doorontwikkeling laat zien dat het grote vertrouwen dat Euretco in de formule had ook daadwerkelijk juist was. De formule heeft tegenwoordig 54 winkels, hiervan zijn er nu 37 vernieuwd met het ‘Sport With Style-concept’.

×