Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Thexton Armstrong Rijsdijk gaat ‘winstlekkage’ te lijf bij MKB bedrijven

Peter Rijsdijk is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met Benny Schulte en Pim van Asperdt in regio Flevoland, Gooi & Eemland onder andere ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Het uiteindelijke doel is om MKB ondernemers via een beproefde methode beter te laten draaien.

Ondersteuning Thexton Armstrong

Sinds 2004 helpt Peter Rijsdijk met veel plezier en succes ondernemers, in met name het MKB, met het behalen van hun bedrijfsdoelen. Dit doet hij aan de hand van ondersteuning bij een goede financiering, begeleiding van veranderingsprocessen en sturing op cijfers. Peter Rijsdijk: “Mijn doel is om de situatie voor zowel onderneming als ondernemer significant te verbeteren. Voelbaar, meetbaar. Als zelfstandig ondernemer ken ik de verschillende kanten van het zakenleven, de goede en de slechte tijden. Ik spreek dezelfde taal en begrijp het wereldje.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methodes gaat Thexton Armstrong winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden.

×