Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Torfs opent vier nieuwe The Athlete’s Foot vestigingen

Woensdag 5 december 2018 opende The Athlete’s Foot een winkel in het Krugercenter in Eeklo. Deze winkel is de derde in België en de tweede in partnership met Torfs. Eind mei opende Torfs al een winkel van The Athlete’s Foot in Waasland Shopping Center. Euretco heeft de rechten voor The Athlete’s Foot in België.

The Athlete’s Foot zal samen met Torfs als franchisenemer in maart 2019 drie nieuwe winkels openen: Wijnegem Shopping Center, Deinze en Hasselt. “De strategische keuze voor The Athlete’s Foot is een keuze voor een formule die heel complementair is met onze eigen winkels. Het topaanbod op sneakers en sportfashion past ook volledig binnen onze bredere groeiambitie als bedrijf. Dat tegen einde maart 2019 vijf filialen van The Athlete’s Foot geëxploiteerd zullen worden vanuit ons bedrijf bewijst duidelijk onze overtuiging in dit concept”, aldus Wouter Torfs CEO van Torfs.

“Vanaf het verwerven van de licentie hebben we aangegeven dat we steeds zoeken naar stabiele ondernemers als franchisepartner. Torfs is natuurlijk een retailbedrijf met een zeer goede structuur en organisatie. Met een dergelijke partner kan je sneller groeien samen zonder stappen over te slaan. Die samenwerking loopt zeer goed”, aldus Peter Linskens  General Manager Belux voor The Athlete’s Foot.

The Athlete’s Foot België

Met de winkels in Brugge, Waasland Shopping Center, Eeklo, Wijnegem Shopping Center, Deinze en Hasselt, staat de teller van het aantal vestigingen van The Athlete’s Foot tegen eind maart 2019 op zes. “We hebben met Torfs goede afspraken, het gaat niet om een exclusief partnership. Andere ondernemers kunnen ook franchisenemer worden. Zowel met Torfs als met andere gegadigden kijken we naar gerichte mogelijkheden om nog meer winkels te openen die willen scoren op de topcollecties aan sneakers en lifestyle kleding van de sportmerken”, aldus Peter Linskens.

×