Op 4 januari opent Frans Mulder de vestiging Foodmaster No5 in Westerbork. De vestiging komt op een plek in het dorp waar al een snackpunt te vinden was met de naam No5. Het is dan ook niet voor niets dat deze naam behouden blijft. ‘’Voor vele…
▶ Lees meer…
Wil jij starten als cafetaria-ondernemer of heb je al een cafetaria maar kan je wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld met het opstarten van een geroutineerd bezorgingsproces of de juiste communicatie met je klant? Sluit je dan aan bij Foodmaster, de soft franchiseformule met een full service…
▶ Lees meer…
Ralph Markwat, directeur van FHC-Formulebeheer, moederbedrijf van cafetariaconcepten ‘Family en Foodmaster’, spreekt over hoe om te gaan met de huidige coronacrisis. Hij vertelt over hoe te anticiperen op een nieuwe crisis, franchisenemers helpen, kosten en gevolgen. Ondernemer Ralph Markwat zag begin februari al hoe Chinese…
▶ Lees meer…
‘Sukkel’, riep aap geïrriteerd uit, ‘wat heb je nou gedaan?!’ Aap zag een dier in de rivier verdrinken. ‘Hoe ben je daar nou terecht gekomen?!’ Omdat aap een goede inborst had – hij vond zichzelf ‘best wel oké’- en dus het beste voorhad met zijn…
▶ Lees meer…
Foodmaster heeft speciaal voor het festivalseizoen een tent ontworpen waarvan het zeil geen simpele kleur heeft, maar bestaat uit een afbeelding van frites. “Foodmaster staat voor de oer-Hollandse frituurcultuur”, zegt Chantal van der Meer, Marketing Manager van de formule Foodmaster. “Om dit uit te dragen…
▶ Lees meer…
Op 31 januari 2019 hebben Yan en Sabrina hun Family-vestiging in Saendelft geopend. De oude snackbar ‘De Saen’ is hiermee volledig omgebouwd naar de Family-formule. De Saen is al sinds 2010 actief en richt zich op producten die typerend zijn voor het eethuis als de…
▶ Lees meer…