Adcorporate Nederland franchise formule

franchisen bij Adcorporate Nederland

Adcorporate Nederland heeft aangegeven niet meer op zoek te zijn naar franchisenemers.Van Adcorporate Nederland hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

123Boekhouden
123Boekhouden 123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Finovion
Finovion Vernieuwend en kwalitatief hoogwaardig netwerk van administratiekantoren, bedrijfs-adviseurs en accountancy specialisten met diverse aanvullende specialismen. Finovion zoekt de meerwaarde voor…
Kubus
Kubus Wij zijn Kubus, de grootste keten van onafhankelijke administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en accountants van Nederland. Samen werken we dagelijks aan…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.


Adcorporate Nederland franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Licentie
Startjaar: 2002
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Adcorporate Nederland dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 0
Totale investering:
De totale investering in je eigen Adcorporate Nederland. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Minimaal € 25.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: Niet van toepassing
Verzorgingsgebied: Niet van toepassing
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen en 1 zelfstandig
2021:
1 eigen en 4 zelfstandig
2022:
1 eigen en 8 zelfstandig
Buitenland:
Duitsland, België en Spanje

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise