Pensioendesk franchise formule

franchisen bij Pensioendesk

Pensioendesk adviseert over (complexe) pensioenvraagstukken voor werkgevers, accountants, fiscalisten en ondernemingsraden. Pensioendesk is onafhankelijk en biedt pensioenexpertise, adviessoftware en fiscale/juridische ondersteuning.Van Pensioendesk hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

Beleggingspanden-financiering.nl
Beleggingspanden-financiering.nl Financieren van beleggingspanden van zakelijke klanten. Financiering van ontwikkelingen. Financiering van aan- en verkoop transacties binnen het onroerend goed. Financiering…
De Hypotheker
De Hypotheker De Hypothekers Associatie B.V. is een franchise-organisatie op het gebied van hypotheekadvies. De vestigingen geven onafhankelijk advies over de juiste…


Pensioendesk franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Soft Franchise
Startjaar: 1993
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Pensioendesk dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
Variabel
Totale investering:
De totale investering in je eigen Pensioendesk. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Variabel
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: Niet van toepassing
Locatie omschrijving: A1
Verzorgingsgebied: Eigen werkgebied (er zijn 50 werkgebieden in Nederland)
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen en 16 zelfstandig
2020:
1 eigen en 17 zelfstandig
2021:
1 eigen en 14 zelfstandig