Gravity Active Entertainment

Gravity Active Entertainment franchise formule

franchisen bij Gravity Active Entertainment

Gravity franchise is een nieuw concept, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Gravity biedt actieve entertainmentervaringen voor kinderen, gezinnen, volwassenen en individuen. Deze indoor ruimtes hebben een grootte van ongeveer 2.000 – 5.000 m² waardoor ze de grootste in hun soort zijn in Nederland.

Gravity franchise biedt een totaalconcept en brengt meerdere mogelijkheden samen waaronder: Trampolines, E-Karting, Aerial Adventure, Urban Climbing, Laser Gaming, VR, Wipe-Out, Ninja Run, Immersive Bowling, Urban Golf, Smart Darts, Soft Play, Arcades, High Ropes en nog veel meer.

Het grote verschil met reguliere aanbieders van indoor activiteiten is dat Gravity gevestigd is in winkelcentra. Of stadscentra waar veel bezoekers komen. Andere aanbieders zijn gevestigd buiten de stad of op industrieterreinen. Gravity’s heeft een gevestigde relatie met verhuurders daardoor kunnen ze de beste deals op de beste locaties verwerven en bemiddelen. Hierdoor kan Gravity een enorm publiek aantrekken.

Financiën

Dankzij het franchise succes van Gravity in andere landen, zijn veel verhuurders en makelaars enthousiast om met Gravity samen te werken. Gravity kan helpen bij de financiering van projecten. De financiering kan oplopen tot 2,5 miljoen euro aan opstartsteun. Dit stelt de franchisenemer in staat zich te verzekeren van de beste locaties. Ook kan het bedrag van de persoonlijke financiële investering hierdoor worden verminderd.

De franchisenemer moet gewoonlijk een extra investering doen van ten minste: € 300.000 – € 750.000, waarbij de totale investering € 1.000.000 – € 5.000.000 bedraagt voor een nieuwe vestiging.

Gemiddeld draaien de Gravity Franchise vestigingen in het eerste jaar een omzet van: € 1.500.000 – € 3.000.000 met een gemiddelde EBITDA van 20%.

Locaties

Op dit moment heeft Gravity Active Entertainment 13 locaties in het Verenigd Koninkrijk. Ook één in Duitsland en een Master Franchise in Saoedi-Arabië. Ze zijn van plan om internationaal uit te breiden naar 100 gebieden. Momenteel ligt de focus op Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

Voor Nederland heeft de formule al twee locaties op het oog, in het midden van het land. Er zijn dus concrete mogelijkheden te bespreken.

Bovendien moeten de locaties aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Gelegen in een winkelcentrum, retailpark bijvoorbeld een warenhuis.
  • Moet een grote verscheidenheid aan winkeliers hebben.
  • Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
  • Van 2.000 tot 10.000 vierkante meter oppervlakte beschikbaar.

Profiel

Gravity is momenteel op zoek naar franchise kandidaten. Die samen met de formule het merk willen neerzetten in Nederland. Daarom zijn zij op zoek naar mensen met het volgende profiel:

– Commerciële instelling met bijvoorbeeld ervaring in klantcontact

– Personeelsmanagement en sales ervaring

– Positieve instelling – ook in staat om in een jong enthousiast team te werken

– Ervaring in horeca, catering en leisure is een pre.

 

Interesse? Vraag dan direct meer informatie aan en kom in contact met Gravity franchise.

Gravity FranchiseAangesloten bij De Nationale Franchisegids


Gravity Active Entertainment franchise informatie

Activiteit:

Gravity is een nieuw concept, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, dat actieve entertainmentervaringen biedt voor kinderen, gezinnen, volwassenen en individuen. Deze indoor leisure ruimtes hebben een grootte van ongeveer 2.000 – 5.000 vierkante meter

Branche: -
Type samenwerking: Hard Franchise
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
€ 56.000
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
7% van de omzet
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Gravity Active Entertainment dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 300.000 – € 750.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Gravity Active Entertainment. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 1.000.000 – € 6.000.000
Gem. omzet per vestiging: € 1.500.000 tot € 8.000.000, afhankelijk van type vestiging
Gem. oppervlakte vestiging: 2.500 - 8.000 m²
Locatie omschrijving: A1 retail locatie, met veel passanten en andere retail vestigingen. Veelal binnensteden.
Verzorgingsgebied: Vanaf 100.000 inwoners
Training/opleiding: Initiële training via hoofdkantoor, doorlopende traingingen en op aanvraag.
Inkoop: Centraal via hoofdkantoor
Aantal medewerkers: 5 - 10 fte
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

Buitenland:
13 in de UK

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Gravity Active Entertainment