Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna, Barneveld

Overnameprijs

Wordt nader bekend gemaakt

Omzet

Tussen de € 950.000 en € 1.100.000

Adres

Jan van Schaffelaarstraat 20A, Barneveld, Gelderland

Altijd al gedroomd van het runnen van je eigen winkel? Grijp dan nu je kans! De Bruna in Barneveld wordt ter overname aangeboden. Deze winstgevende vestiging, gelegen in de bruisende Jan van Schaffelaarstraat naast de populaire Kruidvat, biedt een fantastische gelegenheid om jouw ondernemersdromen waar te maken.

Met een jaarlijkse groei in omzet, is de Bruna in Barneveld een stabiele en winstgevende onderneming. De winkel is sfeervol ingericht volgens de vertrouwde Bruna-huisstijl, en bevindt zich op een strategische locatie in een drukbezochte straat.

Klik hier om binnen te kijken.

De winkel heeft een ervaren, flexibel en goed op elkaar ingespeeld team medewerkers en beschikt over een zeer loyaal klantenbestand. De winkel biedt een breed assortiment aan boeken, kantoorartikelen, pc-benodigdheden, wenskaarten, tijdschriften, spellen, tabak en cadeauartikelen. Bovendien beschikt de Bruna in Barneveld over een drukbezocht PostNL punt, een ING servicepunt en een Geldmaat. Omdat supermarkten medio 2024 geen tabak meer mogen verkopen wordt er in 2024 extra omzet uit tabak verwacht evenals in andere omzetgroepen.

Erg gunstig voor het ondernemersklimaat is dat de gemeente Barneveld snel groeit in inwoneraantal. In 1995 waren er iets meer dan 45.000 inwoners terwijl dat er in 2023 al ruim 61.000 waren. Door uitbreiding via diverse nieuwe woonwijken zullen er in 2040 naar verwachting tenminste 80.000 inwoners in Barneveld zijn.

Als marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen en speelgoed, is Bruna een gevestigde naam waar klanten op vertrouwen.

Ben jij klaar voor het avontuur en zie je jezelf al als de nieuwe eigenaar van deze Bruna? Wacht dan niet langer en grijp deze unieke kans. Vul het onderstaande aanmeldformulier in en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prachtige winkel aan de Jan van Schaffelaarstraat.

Meer weten over deze vestiging?

×