Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Primera, ’t Hart van Groesbeek

Overnameprijs

Ca. €148.000 incl. inventaris en voorraad

Omzet

Ca. €1.000.000

Oppervlakte

90 m²

Adres

Bellevue 10, Groesbeek, Gelderland

Coöperatie Primera is een professionele landelijke top 6 winkelketen met meer dan 530 winkels van, voor en door zelfstandig ondernemers. Samen sterk, betrokken en professioneel zijn een aantal van onze kernpunten. Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Wij zoeken voor de overname van de goedlopende Primera winkel in het centrum van Groesbeek een actieve en enthousiaste ondernemer. Primera ’t Hart van Groesbeek bevind zich in het hart van het nieuwgebouwde winkelcentrum aan de Belleveu 10 te Groesbeek. Tegenover de winkel bevind zich een HEMA en op een afstand van 50 meter bevind zich een Albert Heijn supermarkt. Het winkelaanbod ligt volledig gecentreerd en alle winkels bevinden zich op loopafstand van elkaar.

De winkel is o.a. voorzien van een Geldmaat, pasfotoservice en een PostNl pakketpunt. De winkel heeft het nieuwste interieur van Primera en biedt voldoende mogelijkheid tot groei. De winkel wordt verkocht in verband met gezondheidsredenen van de huidige eigenaar.

Meer weten over deze vestiging?

×