Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Mitra, Warnsveld

Overnameprijs

€30.000 (Benodigd eigen vermogen)

Omzet

€600.000-€700.000

Oppervlakte

120m² bvo, 100m² vvo

Adres

De Dreiumme 51, Warnsveld, Gelderland

Bij deze biedt de eigenaar deze goed gelegen slijterij/drankenspeciaalzaak ter overname aan!

De drankenspeciaalzaak

De Mitra drankenspeciaalzaak is gevestigd in Warnsveld aan de Dreiumme 51. De winkel bevindt zich in een drukbezocht winkelgebied met een breed winkelaanbod waaronder diverse (food)retail specialisten. Het winkelgebied zelf trekt klanten uit Warnsveld maar zeker ook uit Zutphen en omringende plaatsen. Het verzorgingsgebied is daarmee ruim te noemen.
De Mitra onderneming op deze locatie heeft een zeer breed assortiment (speciaal)bieren, wijnen, gedestilleerd en cadeaus. De onderneming is lokaal goed aangeschreven vanwege het assortiment, advies en de regelmatig georganiseerde proeverijen. Groeikansen zijn er onder andere in het toevoegen van bezorging en leveringen aan bedrijven zoals horeca.
De onderneming wordt vanwege focus op een andere winkel door de ondernemer aangeboden.

Over Mitra

Sinds de oprichting in 1974 behoort Mitra tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland. De unieke formule is sinds 2016 voor 100% franchise waarbij de ondernemers gezamenlijk voor 50% eigenaar zijn van de formule. De overige 50% is in handen van de Monnik dranken welke al meer dan 100 jaar als familiebedrijf dranken importeert en distribueert.
Mitra onderscheidt zich als full service drankenspeciaalzaak met een groot assortiment van onder andere speciaalbieren, bijzondere gedestilleerd producten, cadeaus en exclusief bij Mitra beschikbare wijnen. Naast dit assortiment is er voldoende extra ruimte om als ondernemer te kunnen specialiseren op het gebied van lokale producten en vraag.

Wilt u meer weten over Mitra Warnsveld? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan.

Meer weten over deze vestiging?

×