Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

MultiVlaai, Harderwijk

Overnameprijs

N.o.t.k.

Oppervlakte

90 m²

Adres

Schoenmakersstraat 24, Harderwijk, Gelderland

MultiVlaai is dé (online) marktleider in de verkoop van dagverse Limburgse vlaaien, taarten en ander gebak. In Limburg bakt een gespecialiseerde bakkerij een groot assortiment aan vlaaien en taarten die binnen 24 uur worden aangeleverd bij de franchisenemers, dagvers dus. MultiVlaai heeft de exclusieve rechten voor de verkoop van ‘The Real American Bakery’ met toppers als de Red Velvet en de New York cheesecake. Trakteren, feliciteren en waarderen. Dat zijn de momenten waarbij een heerlijke taart of lekkere vlaai altijd scoort! Een cadeau dat letterlijk om op te eten is, maar tegelijkertijd ook een gewaardeerde en effectieve vorm van communicatie/marketing is.

Harderwijk

Harderwijk is een middelgrote stad in Gelderland, de gemeente telt bijna 50.000 inwoners en heeft een regiofunctie voor zowel de consument als bedrijven. Voor deze vestiging is MultiVlaai op zoek naar een enthousiaste en ondernemende franchisenemer die actief en gericht de lokale markt kan benaderen. MultiVlaai Harderwijk is gevestigd in het centrum van Harderwijk aan het begin van de voetgangerszone en in de buurt van een parkeergarage. De winkel heeft 24 zitplaatsen binnen en je kunt er een heerlijk kopje koffie of thee drinken. In het zomerseizoen wordt Harderwijk bezocht door veel toeristen. Vanuit Harderwijk worden dagelijks vele bezorgingen gedaan in de regio. Omzetmogelijkheden alom!

Ben je geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend nadere informatie, in een latere fase krijg je uiteraard ook inzicht in alle beschikbare financiële gegevens.

Meer weten over deze vestiging?

×