Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bruna, Druten

Overnameprijs

€ 45.000 - € 50.000 (ben. eigen vermogen)

Omzet

€ 550.000 - € 600.000

Adres

Markt 9, Druten, Gelderland

Bruna Druten is een winstgevende vestiging die vanwege persoonlijke omstandigheden door de ondernemer ter overname wordt aangeboden. Deze Bruna is al vele jaren gevestigd aan de Markt in Druten. De winkel heeft een hoge boekenomzet, maar ook een prima kantoor-, wenskaarten- en tijdschriften omzet. Verder is er een ING servicepunt alsmede een Post Nl kantoor plus  verkoop van alle kansspelen en cadeaukaarten.

De winkel bevindt zich op een erg gunstige locatie: op de Markt in het winkelcentrum 50 meter van publiekstrekker HEMA met veel parkeerplaatsen voor de deur. De winkel heeft een klein team medewerkers en een zeer hecht klanten bestand.

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bovendien is Bruna één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen en speelgoed.

De ondernemer dient over een benodigd eigen vermogen te beschikken van € 45.000 – € 50.000. Dit bedrag is voldoende om de rest van de totale investering te financieren bij een bank.

Graag verzoeken wij u om geen informatie over de overname op te vragen in de vestiging.

Meer weten over deze vestiging?

×