Natuurwinkel Geldrop

Natuurwinkel Geldrop

Ondernemer worden bij Natuurwinkel in Geldrop

Natuurwinkel is op zoek naar een ondernemer in Geldrop.

Verkopen van biologische en biologisch-dynamische levensmiddelen.

Franchise informatie Natuurwinkel

Natuurwinkel is op zoek naar ondernemers om in Geldrop een nieuwe vestiging te starten. Wilt u in de supermarkt ondernemen en wilt u dit in Geldrop doen? Lees dan verder en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij Natuurwinkel.

Over Natuurwinkel 

Natuurwinkel is dé biologische speciaalzaak die een groeiende groep bewuste consumenten met passie voor natuurvoeding aanspreekt. In onze gezellige, smaakvolle, en persoonlijke winkels verrassen we de consument met een ruim assortiment biologisch dynamische producten. Service staat bij ons centraal. Met onze franchiseformule Natuurwinkel bieden wij een krachtige professionele winkelformule met een eenduidige, landelijke uitstraling, waarbij er tevens veel ruimte is voor uw eigen inbreng. Een basis voor een gezonde onderneming met goede rendementen en voldoende continuïteit.

Bij ons wordt kennis en ervaring gebundeld ten dienste van de aangesloten winkeliers. Tegen een afgesproken vergoeding wordt een formule met een professionele, eenduidige, landelijke uitstraling beschikbaar gesteld. Een herkenbare winkeluitstraling en een goede presentatie van producten in de winkel zorgen ervoor dat de consument zich duidelijk bewust wordt van de voordelen van de Natuurwinkel en worden verkoopdoelstellingen ook daadwerkelijk gehaald.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.natuurwinkel.nl

Natuurwinkel-je-bent-wat-je-eet

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule

 


Over Geldrop

Geldrop ligt in de gemeente Geldrop-Mierlo, in Noord-Brabant. In Geldrop wonen ongeveer 28.097 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.400. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Geldrop ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Geldrop dus zo’n €452.106.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €233.000 is in Geldrop. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Geldrop ligt dit dus hoger. In Geldrop hebben 4.1% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.152 uitkomt.

Geldrop ligt ongeveer zes kilometer ten zuiden van Eindhoven. Geldrop kent veel bedrijvigheid. Er zijn vijf bedrijventerreinen in Geldrop gelegen. Naast een aantal bekende namen in retail die er gevestigd zijn, kent Geldrop een historie in de textielindustrie. Iedere donderdag is er een koopavond in Geldrop en welke woensdag een markt op de Heuvel.

Er zijn naast Natuurwinkel ook nog andere franchiseformules waarvoor Geldrop interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Geldrop.

supermarkt branche informatie

Franchiseformule Natuurwinkel valt binnen de branche supermarkt.

Vestigingen Natuurwinkel

Gegevens Geldrop

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Geldrop-Mierlo
Inwoners
28.097
Inkomen
€35.400
WOZ-waarde
€233.000

banner Invest Online FimR

 

 

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Natuurwinkel