Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Crisis is goed moment om te starten

Vorige week is Peter Stip gestart als nieuwe franchisepartner bij ActionCOACH. “Ik heb een ruime ervaring in het bedrijfsleven opgebouwd en was nu toe aan de volgende stap en heb na een oriëntatie op business coaching gekozen voor ActionCOACH. Na een intensieve opleiding ben ik nu gecertificeerd business coach.” Zakelijk gezien was het een spannend moment voor Stip om te starten, maar de vooruitzichten zijn goed.

“Natuurlijk is er altijd vraag naar goede business coaches, zowel in goede tijden als in slechte tijden. Maar wat er nu gebeurt vraagt wel heel veel van het MKB. De crisis legt een enorme druk op ondernemers, velen weten niet goed hoe de crisis goed door te komen. De zakenwereld wordt flink opgeschud en in de ‘nieuwe wereld’ na Corona zullen veel bedrijven hun koers moeten verleggen en zaken anders gaan doen. Dit biedt veel kansen. Ik kan putten uit het internationale netwerk van kennis en ervaring in combinatie met de methodiek van ActionCOACH. Die is meteen toepasbaar, vernieuwend en resultaatgericht.”

Peter ziet veel kansen voor business coaching in Zeeland en Zuid-Holland: “Met name het midden- en kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over het ‘runnen’ van een onderneming. ActionCOACH kan deze bedrijven helpen te professionaliseren en winstgevend te groeien. Ik heb een ‘hand on’ mentaliteit en ben analytisch en strategisch”. Peter is gevestigd in Ouddorp.

Op woensdag 15 april a.s. verzorgt Peter Stip een webinar. In dit webinar geeft hij praktische handvatten geven hoe ondernemers zo goed mogelijk kunnen overleven én hoe zij zich kunnen voorbereiden op de periode ná Corona. Deelname is gratis, aanmelden kan hier.

ActionCOACH formuleert heldere doelen en vertaalt deze in concrete actieplannen, je begeleidt, adviseert en ondersteunt bij de uitvoering daarvan met als resultaat dat ondernemers enorme meetbare sprongen voorwaarts maken. Met krachtige maar  eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden flinke verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst.

[box]Wil je meer weten over ActionCoach? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×