Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Johnny’s & O’Tacos viert de opening van de 50e shop-in-shop vestiging in Beverwijk

Het is een mijlpaal voor Johnny’s & O’Tacos, want de populaire fastfoodketen heeft zijn 50e vestiging in Nederland geopend. Met trots kondigde de formule aan dat de feestelijke opening plaatsvond op het adres Wijkerbaan 22A, 1945 SB Beverwijk op donderdag 15 juni.

De nieuwe franchisevestiging is het resultaat van de onvermoeibare inzet en ambitie van franchisenemer Ibrahim. Met zijn twee jaar ervaring als manager bij een bestaande Johnny’s & O’Tacos vestiging heeft Ibrahim de nodige expertise opgebouwd in het runnen van een succesvolle locatie. Nu is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en opent hij vol enthousiasme zijn eigen winkel in Beverwijk.

De opening van de 50ste vestiging is niet alleen een mijlpaal voor Johnny’s & O’Tacos, maar ook een fantastische kans voor inwoners van Beverwijk en omgeving om te genieten van de heerlijke fastfoodgerechten waar de keten bekend om staat.

Voor Ibrahim betekent deze stap als franchisenemer een nieuwe fase in zijn ondernemersreis. Met de steun van Johnny’s & O’Tacos en het bewezen bedrijfsmodel van de franchise, is Ibrahim goed uitgerust om zijn eigen succesverhaal te creëren. Hij is vastbesloten om de gasten van zijn winkel de hoogste kwaliteit, uitstekende service en een onvergetelijke eetervaring te bieden.

De 50e vestiging markeert een belangrijk moment in de groei van Johnny’s & O’Tacos, en er wordt al uitgekeken naar de volgende mijlpaal. Het succes van de franchise is te danken aan de toewijding van franchisenemers zoals Ibrahim, die met hun passie en ondernemersgeest deel uitmaken van het groeiende netwerk van Johnny’s & O’Tacos vestigingen.

Noteer de datum en kom naar de feestelijke opening van de 50ste Johnny’s & O’Tacos vestiging in Beverwijk. Geniet van de heerlijke smaken, de vriendelijke service en de levendige sfeer die je kunt verwachten. Johnny’s & O’Tacos kijkt ernaar uit om zijn gasten te verwelkomen en te trakteren op een onvergetelijke fastfoodervaring.

Ontvang gratis meer informatie over Johnny’s & O’Tacos

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Johnny’s & O’Tacos

×