Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

McDelivery vanaf september van start in Zwolle

Vanaf september hoeven inwoners in de regio Zwolle niet langer voor hun Big Mac bij de kassa of McDrive in de rij te staan. Deze maand gaat namelijk de dienst McDelivery van start. Via de app UberEATS kunnen fastfoodliefhebbers online eten van de franchiseketen bestellen, dat vervolgens wordt thuisbezorgd.

Over McDelivery

De thuisbezorgservice van McDonald’s is momenteel al beschikbaar in Amsterdam, Amstelveen, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Voorburg, Scheveningen, Groningen, Delft, Rijswijk, Tilburg, Breda, Leiden en Enschede. De fastfoodketen werkt in de thuisbezorgservice samen met de fietsbezorgers van UberEATS. Vrijwel het gehele assortiment is te bestellen, behalve het Break-menu en ijshoorns (die kunnen niet goed ingepakt worden).

Deze maand gaat het gebeuren

Sjoerd-Jan Feenstra, eigenaar van vijf McDonalds vestigingen in Zwolle, Kampen, en Heerde vertelt tegenover de Stentor dat hij de bezorgingsdienst al jaren geleden in Zwolle wou aanbieden. Hij moest echter wachten hoe de pilot met UberEATS in de vier grote steden verliep.

“Die is erg goed gegaan”, volgens Eunice Koekkoek, woordvoerder van McDonalds. “We hebben nu McDelivery in 15 steden en 33 restaurants. We zijn nu bezig met de voorbereidingen om in september in Zwolle van start te gaan.’’ Een precieze datum kan Koekkoek nog niet geven, wel vertelt hij dat het ‘deze maand moet gaan gebeuren’.

×