Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Met de voeten in de klei!

Door Bart van der Schoot, De FranchiseAdviseur

Met de voeten in de klei! Terug naar de basis. Dat is soms heel goed. Want door de waan van de dag dwaal je soms af van de kern. Bij De FranchiseAdviseur willen we bij de les blijven. Onze theorieën en adviezen in de praktijk brengen. Dus wij gaan weer met onze voeten in de klei staan.
Franchiseproces

We begeleiden zowel franchisegevers als franchisenemers bij het franchiseproces. Een mooi proces. Met bijna 25 jaar ervaring weten wij waarover we praten. Toch is het ook voor ons goed om terug naar de basis te gaan. De theorie in de praktijk te brengen. Want de tijd staat niet stil. De markt, regels en zelfs de wet verandert in de loop der jaren. Daarom leek het ons goed om ook het gehele franchiseproces opnieuw te ervaren.

Franchiseformule starten

Ons nieuwe concept heet Baker’s Dough. Baker’s Dough is een overheerlijk horecaconcept, waarmee in 2017 vanuit Rotterdam is gestart: “Cookie-Dough als zoete ontsnapping”. Het concept blijkt een succes. De verkoop van bolletjes koekjesdeeg in een bakje met toppings en eventueel een bolletje ijs naar keuze kan rekenen op een grote schare fans. Zo heeft ons concept op social media in totaal meer dan 20.000 volgers. Nu is het aan ons om dit concept als franchiseformule succesvol in de markt te zetten. 

Facetten van het starten van een franchise

Een businessmodel opstellen, franchiseovereenkomsten en een handboek. Alle facetten van het starten van een franchise onderneming passeren de revue. Kritisch maar vol enthousiasme voeren we alles stappen uit. Achter de schermen wordt er dus hard gewerkt om de Baker’s Dough formule verbetert in de markt te zetten. Maar er wordt vooral veel geleerd. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers vol enthousiasme en met nog meer kennis van dienst blijven.

Grip op de formule

Door de aanwezige kennis en het teamwork gaan wij voortvarend door het franchiseproces heen. We hebben een kompas. Door de juiste documenten te gebruiken en zaken goed vast te leggen, voorkom je grote uitglijders. Het werkt echt.

Wij raden iedere startende franchiseondernemer dan ook aan om goed voorbereid te werk te gaan. En wilt u niet vastlopen in de kleigrond? Schakel dan een deskundig adviseur in voor een goede houvast.

[box]Wilt u meer informatie over de formule Baker’s Dough of over franchise in het algemeen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: info@franchiseadviseur.nl.[/box]

 

 

×