Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Top 5 meest gelezen berichten 2019

24 december 2019
2019 is een jaar waarin veel is gebeurd omtrent franchise. De Nationale franchise Gids blikt terug naar de meest gelezen berichten uit 2019.

 

Top 5 meest gelezen berichten 2019:

1. Jeffrey Jansen nieuwe commercieel directeur bij Bakker Bart

Jeffrey Jansen werd op 1 september jl. de nieuwe commercieel directeur van Bart’s Retail B.V.; de franchisegever van Bakker Bart.

2. Intertoys is failliet verklaard

Speelgoedketen Intertoys is op 21 februari jl. door de Amsterdamse rechtbank failliet verklaard.

3. Taco Bell zal deuren snel weer openen

De Nederlandse Taco Bell restaurants die failliet verklaard zijn zullen een doorstart maken. Dit werd bekend gemaakt op 2 januari jl.

4. Groep franchisenemers Intertoys wil eigen speelgoedketen starten

Een grote groep franchisenemers van Intertoys onderzochten de mogelijkheden tot het opstarten van een eigen speelgoedketen.

5. New York Pizza opent eerste Pizza-drive van Nederland

“Bezorging blijft de hoofdmoot, maar ook het ‘eat-in’-concept slaat aan. Helemaal nieuw is de eerste ‘pizza-drive’ van Nederland. Die in de 2e helft van dit jaar geopend zal worden op een nog onbekende locatie”, vertelde Philippe Vorst in een exclusief interview met De Nationale Franchise Gids.


2020

Ook aankomend jaar gaan wij ons uiterste best doen om onze volgers te voorzien van onafhankelijk en objectief franchisenieuws. Zo verschijnt er in januari een spetterende jubileum-editie van De Nationale Franchise Gids 2020, om ons 20-jarig jubileum te vieren! Bomvol met kerngegevens van alle franchiseformules in Nederland, interviews, handige tips & tricks en natuurlijk meer!

 

[box]Nog geen nieuwsbrief-abonnee? Schrijf je hier in op onze franchise-nieuwsbrief![/box]
×