Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Yolanda Reincke en Hans Pruis nieuwe franchisepartners bij ActionCOACH

ActionCOACH begeleidt al meer dan 25 jaar dagelijks ruim 15.000 MKB-ondernemers bij de ontwikkeling en groei van hun bedrijf, en bij hun persoonlijke groei als ondernemer. Hans Pruis en Yolanda Reincke zijn dé nieuwe franchisepartners van ActionCOACH.

Hans Pruis kan terugkijken op een succesvolle loopbaan in de uitzendbranche. Zijn laatste baan was CEO van Adecco Nederland. “Ik was toe aan zelfstandig ondernemerschap maar wel samenwerking met andere ondernemers. Ik zocht naar een kans waarbij ik mijn ervaring breed kon inzetten als business coach. Die heb ik nu gevonden bij ActionCOACH. Komende van de nummer 1 wereldwijd voelt het voor mij goed om nu bij de wereldwijde nummer 1 in business coaching aan te sluiten. De bewezen succesvolle aanpak, de professionaliteit en hun wereldwijde aanwezigheid zijn reden voor mij om te kiezen voor ActionCOACH”, aldus Pruis.

Yolanda Reincke heeft een hele andere achtergrond. “Ik heb een veelzijdige loopbaan achter de rug met onder andere ervaring in projectmanagement en eigen startup’s. Ik ben al acht jaar zelfstandig ondernemer en eigenaar van mijn eigen (internet) marketing strategie consultancy bureau. Vanuit de marketing ging ik breder adviseren. Daarop ging ik op zoek naar een netwerk om mij bij aan te sluiten. Ik vond ActionCOACH en de filosofie, de aanpak en de cultuur spraken mij meteen aan. Ik beschik nu over alle tools om ondernemers te coachen naar groei van hun bedrijf.”

ActionCOACH Masterfranchisenemer Janine Lie-A-Kwie is zeer verheugd met de twee nieuwe partners: “In deze tijd van economische onzekerheid blijkt maar weer eens dat onze formule recessiebestendig is. Onze coaching diensten kunnen immers prima vanuit huis en virtueel worden uitgevoerd. Onder alle omstandigheden – en misschien juist nu meer dan ooit – hebben bedrijven behoefte aan professionele ondersteuning. Met Yolanda en Hans breiden wij ons team van business coaches gestaag uit.”

ActionCOACH is de grootste en meest succesvolle franchise voor business coaching ter wereld met bijna 1000 coaching kantoren in 70+ landen. Elke ActionCOACH is zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring, gekoppeld aan passie, toewijding en verlangen om ondernemers in elke denkbare branche te begeleiden en te coachen. De business coaches worden intensief getraind en continu bijgeschoold in nationaal, en internationaal verband.

[box]Wil je ook franchisenemer worden bij ActionCOACH? Klik dan hier.[/box]
×