Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Zevende Formido vestiging transformeert naar Hubo

Opnieuw heeft een Formido vestiging gekozen om verder te gaan als Hubo. Formido Dussen heeft de handtekening geplaatst onder de samenwerking. De verbouwing wordt per direct gestart en in het voorjaar zal de officiële opening plaatsvinden.

Goed voorbeeld doet volgen

“Uiteraard zijn wij niet over één nacht ijs gegaan.” vertelt eigenaar Hennie van Ingen, “We hebben goed gekeken naar onze collega’s en de ontwikkelingen in de markt die er gaande zijn. Met de zes Formido collega’s die ons voor zijn gegaan, hebben we contact gehad en ervaringen gedeeld. Binnen ons team kwamen we unaniem tot de keuze voor Hubo. Daar ligt een heldere visie, de koers is duidelijk en de formule past gewoon bij ons”.

Na een flinke verbouwing, een nieuwe indeling en de aanpassing van de kleur en het assortimenten, zal de winkel in het voorjaar met de nieuwe naam op de gevel openen. “Ja een kans voor een flinke opfrisbeurt pakken we met alle handen aan. Het nieuwe concept van Hubo ziet er fantastisch uit en geeft een moderne en vernieuwende uitstraling. De gelegde accenten op het maatwerk en de service zijn goed zichtbaar in de winkel. Wij als team hebben er enorm veel zin in!” gaat Hennie enthousiast verder.

Formido

De zes Formido winkels die Dussen zijn voorgegaan in de overstap naar Hubo zijn: Formido Wijhe, Formido St Annaland, Formido Heinkenszand, Formido Mill, Formido Beek en Donk en Formido Emmer-Compascuum.

De verwachting is dat na Dussen nog een aantal Formido vestigen de overstap naar Hubo gaat maken de komende maanden. “We zijn er blij mee dat we met diverse Formido ondernemers in een ver gevorderd stadium van de gesprekken zijn. Het enthousiasme om Hubo te worden is groot, maar vanzelfsprekend ook niet in alle gevallen mogelijk. Bestaande ondernemers hebben gebiedsbescherming dus in sommige gevallen moeten we ondernemers teleurstellen. We zullen nieuwe winkels pas naar buiten toe communiceren als zij ook alles met hun huidige franchisegever hebben afgerond”, aldus André Strijker, Hoofd Retail Management.

Hubo

Met ruim 160 winkels is Hubo de grootste en meest service gerichte doe-het-zelf-keten van Nederland. Hubo is een franchiseformule van DGN retail, onderdeel van Euretco. DGN werkt samen met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media.

Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers met in totaal 3.000 winkels, in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

×