Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchisen op hoog niveau met Dakkapel Warenhuis

Ben je op zoek naar een ondernemende uitdaging waarin je jouw bouwkundige ervaring kunt inzetten? Dakkapel Warenhuis biedt jou de kans om als zelfstandige franchisenemer aan de slag te gaan, met een bewezen formule die al meer dan 20 jaar succesvol is in Nederland. Ontdek waarom Dakkapel Warenhuis dé franchiseformule is waar jij naar op zoek bent.

Ruimte voor groei

Gevestigd in het Drentse Nieuw-Weerdinge, is Dakkapel Warenhuis dé specialist in op maat gemaakte dakkapellen die licht en ruimte toevoegen aan woningen in heel Nederland. Al meer dan twee decennia maken zij het verschil in de levens van hun klanten met hoogwaardige, duurzame oplossingen. Onze missie is helder: “ruimte voor ideeën”. Als franchisenemer help jij deze missie verder te verspreiden, terwijl je profiteert van een uitgebreid netwerk en sterke reputatie.

Jouw rol als franchisenemer

Bij Dakkapel Warenhuis krijg je de kans om te ondernemen in jouw eigen regio, vanuit je eigen werkplek. Zonder grote investeringen in een bedrijfshal of productieteam, kun je direct van start. Wij verzorgen de productie van de dakkapellen in onze eigen fabriek en zorgen voor het transport naar jouw locatie. Jij bent verantwoordelijk voor de montage bij de klant, waardoor je je kunt richten op wat echt belangrijk is: het opbouwen van je eigen succesvolle onderneming.

Ben jij de ondernemer die we zoeken?

Wij zoeken gedreven ondernemers met een bouwkundige achtergrond, zoals timmermannen of dakdekkers, die een passie hebben voor kwaliteit en klanttevredenheid. Een goede bereikbare locatie in jouw regio is essentieel voor succes. Heb je oog voor detail en ben je klaar om zelfstandig een bloeiend bedrijf op te bouwen? Dan is Dakkapel Warenhuis op zoek naar jou!

Zet de stap naar succes

Wil jij de kans grijpen om met minimale investering een succesvolle franchise te starten? Wil je deel uitmaken van een sterk merk dat staat voor kwaliteit en innovatie? Aarzel dan niet langer en ontdek wat Dakkapel Warenhuis voor jou kan betekenen. Samen bouwen we aan een toekomst vol licht en ruimte – voor jou én je klanten.

Vraag vrijblijvend informatie aan en zet de eerste stap naar jouw eigen Dakkapel Warenhuis franchise!

 

Ontvang gratis meer informatie over Dakkapel Warenhuis

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Dakkapel Warenhuis

×