Dé Praktijktrainers franchise formule

franchisen bij Dé Praktijktrainers

Deze formule verzorgt maatwerk trainingen op het gebied van verkoop, management, communicatie en klantgerichtheid. Door middel van Elearning biedt het de mogelijkheid met eigen methodieken digitaal en competentie gericht te leren.Van Dé Praktijktrainers hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

ABACUS Bijlesinstituut
ABACUS Bijlesinstituut ABACUS Bijlesinstituut verzorgt individuele bijlessen en studiebegeleiding bij de leerling thuis. Bekwame docenten helpen de leerling. Wegens groei zoeken wij…
ActionCOACH
ActionCOACH ActionCOACH biedt verschillende mogelijkheden en vormen van business coaching, training en mentoring voor het MKB.
Coding Giants
Coding Giants Wij zijn een keten van programmeerscholen voor kinderen en jongeren (7-19 jaar). Wij geven cursussen op het gebied van coderen,…
Kenneth Smit
Kenneth Smit Kenneth Smit draagt bij aan het bedrijfsresultaat van opdrachtgevers en een succesvolle carrière van de deelnemers. Onze diensten zijn sales…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.
The Alternative Board (TAB)
The Alternative Board (TAB) The Alternative Board (TAB) is een zakelijk dienstverlener actief in het MKB in meer dan 23 landen. Deze formule biedt…


Dé Praktijktrainers franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Licentie
Startjaar: 1996
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen Dé Praktijktrainers dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 10.000
Totale investering:
De totale investering in je eigen Dé Praktijktrainers. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
€ 10.000
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Locatie omschrijving: Niet van toepassing
Training/opleiding: Staat in de Gids. Bestellen?
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?
Contact franchisegever: Staat in de Gids. Bestellen?

Aantal vestigingen

2020:
1 eigen en 3 zelfstandig
2021:
1 eigen en 3 zelfstandig
2022:
1 eigen en 3 zelfstandig

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Dé Praktijktrainers