Filta Environmental
Filta Environmental franchise formule

franchisen bij Filta Environmental

’s Werelds beste microfiltratie van frituurolie en frituurmanagement service 

 

FiltaFry Plus is ’s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie en is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. Sinds 1996 is FiltaFry Plus wereldwijd actief en inmiddels genieten wekelijks 10000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, zorginstellingen, sportaccommodaties en attractieparken.    

Regelmatig bezoek van onze service operator leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk de frituurkosten waarbij de gerealiseerde besparing ruimschoots de kosten van de service overstijgen. Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht. Onze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat snel weer gebruik kan worden gemaakt van de frituur.

 

De service van FiltaFry Plus houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.

De levering van nieuwe frituurolie en verschillende andere consumptiegoederen en keukenchemicaliën valt ook onder de service van FiltaFry Plus.

 

filta1

 

 

 

 

 

 

 

FiltaFry Plus Franchisenemer

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en heeft u de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om succesvol  te zijn als zelfstandige ondernemer? Dan is een franchise van FiltaFry Plus voor u de stap naar het realiseren van deze toekomst. Wij zijn op zoek naar mensen zoals u die graag met één of meerdere eigen bedrijfswagens een FiltaFry Plus service willen opstarten, managen en verder ontwikkelen. U heeft direct invloed op de hoogte van uw eigen inkomen en 30 – 40 klanten realiseren al een uitstekend inkomen. Vanaf het moment dat u kiest om franchisenemer te worden van FiltaBenelux, maakt u onderdeel uit van een groot team ervaren en goed opgeleide professionals en ontvangt u alle noodzakelijke  ondersteuning. U krijgt onder andere een uitgebreide opleiding waarin de techniek van onze microfiltratie en de te hanteren bedrijfsvoering aan de orde komen. Ook een meerdaagse praktijktraining maakt onderdeel uit van de opleiding.

 

Wat bieden wij onze (Franchise) ondernemers?

 • U maakt deel uit van ’s werelds beste en meest succesvolle franchiseformule op frituurmanagement.
 • Een solide en renderend ondernemerschap in diverse sectoren met veel potentie.
 • 30 – 40 klanten realiseren een uitstekend inkomen.
 • Minimale overhead- en opslagkosten.
 • Exclusief werkgebied.
 • Uitgebreide training, coaching en ondersteuning.

 

Voordelen klant

De voordelen van onze FiltaFry Plus service voor de klant zijn;

 • Besparing op frituurkosten tot 50%.
 • Verbetert de voedselkwaliteit.
 • Verlengt de levensduur van de frituurolie tot 100%.
 • Schone en hygiënische frituren.
 • Spaart het milieu.
 • Verwijdert 99% van de koolstofresten.

logo Filta Environmental

Filta_logo_klein

 

 

 

 

 

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule


Filta Environmental franchise informatie

Activiteit:

FiltaFry Plus filtert en reinigt frituur systemen met het unieke FiltaFry concept. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service waarmee de klant tijd en geld bespaart en de voedselkwaliteit wordt verbeterd.

Branche: - -
Werkt met ondernemers sinds:1996
Entreegeld:Niet van toepassing
Jaarlijkse franchisefee: € 600,- / maand per service auto
Totale investering:Vanaf € 38.000,-. Inclusief service auto en overbrugging eerste maanden. Bedrag kan variëren door grootte werkgebied.
Benodigd eigen vermogen:Vanaf € 28.000,- inclusief starterspakket (o.a. filtratie- en vacuümmachine + benodigheden, opleiding, basis huistijlset). Bedrag kan variëren door grootte van werkgebied.
Gemiddelde omzet pv:Vanaf € 60.000,- per service auto per jaar.
Type samenwerking:Hard Franchise
Omschrijving training:Intern opleidingsprogramma omvat zowel een theoretische als een praktische gedeelte
Hoe is de inkoop geregeld:Centraal
Verkoop oppervlakte:Niet van toepassing
Locatie omschrijving:Vanuit eigen service auto
Verzorgingsgebied:Wordt in overleg toegewezen
Contact franchisegever: Neem contact op met deze formule

Aantal vestigingen

2015:
2 zelfstandig
2016:
12 zelfstandig
2017:
15 zelfstandig
Buitenland:
Omstreeks 250

Youtube video's
banner snak appeal

skyscraper-banner-website

franchise-banner-abn-amro-3


seasons-artclass-banner

 

Meer informatie  

Bent u geïnteresseerd in deze formule?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Ja ik wil gratis informatie over
Filta Environmental

Vragen? Bel ons! 055-8200 226