mijnAOVdesk franchise formule

franchisen bij mijnAOVdesk

Bemiddelen in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.Van mijnAOVdesk hebben wij geen opdracht ontvangen om informatie-aanvragen te verwerken. Onbekend is of zij wel op zoek zijn naar ondernemers. Risico is daarom aanwezig dat u geen respons ontvangt. De hieronder genoemde formules zijn actief in dezelfde branche en hebben expliciet aangegeven op zoek te zijn naar ondernemers/franchisenemers. Ook bij hen kunt u vrijblijvend informatie aanvragen:

1. Tubz Europe
1. Tubz Europe Franchise, plaatsen en exploiteren van vendingautomaten
InXpress
InXpress InXpress is een wereldwijde logistieke franchiseformule met meer dan 350 franchisekantoren. InXpress biedt MKB ondernemers alle mogelijkheden van gerenommeerde internationale…
LMI Nederland
LMI Nederland Het breed en doelgericht ontwikkelen van personen en organisaties op het inspirerende vlak van Leiderschap.
Mail Boxes Etc.
Mail Boxes Etc. MBE biedt een breed en divers aantal producten en diensten aan die een uitkomst zijn voor zowel particulieren als bedrijven…
PostMasters
PostMasters Internationaal verzenden, expresspost, koeriersdiensten, inpakservice, DTP, copy- en print-service, postbussen en kantoorartikelen. Voor particulieren en bedrijven.
Storebox
Storebox Een volledig gedigitaliseerde self-storage oplossing voor particuliere en zakelijke klanten. Omdat het hele systeem geautomatiseerd is zijn er geen werknemers…
Straetus incasso
Straetus incasso Incassobureau – Incassodiensten – debiteurenbeheer – kredietinformatie


mijnAOVdesk franchise informatie

Branche: -
Type samenwerking: Licentie
Startjaar: 2009
Entreegeld:
Een éénmalige fee bij de start van de samenwerking die je moet betalen aan de franchisegever.
Staat in de Gids. Bestellen?
Franchisefee:
Periodieke vergoeding die je moet betalen aan de franchisegever voor de geleverde diensten/ondersteuning. Soms wordt het opgesplitst in een marketingfee, royalty of servicebijdrage.
Staat in de Gids. Bestellen?
Benodigd eigen vermogen:
Dat deel van de totale investering in je eigen mijnAOVdesk dat je uit eigen geld en/of familielening moet financieren. Dit kun je dus niet lenen van de bank.
€ 5.000 (incl. werkkapitaal)
Totale investering:
De totale investering in je eigen mijnAOVdesk. De totale investering kan bijv. bestaan uit je eigen vermogen en een lening van de bank.
Vanaf € 5.000 (incl. werkkapitaal)
Gem. omzet per vestiging: Staat in de Gids. Bestellen?
Gem. oppervlakte vestiging: In overleg
Locatie omschrijving: In overleg
Verzorgingsgebied: In overleg
Inkoop: Staat in de Gids. Bestellen?
Aantal medewerkers: Staat in de Gids. Bestellen?

Delen:

franchise vestigingen van mijnAOVdesk

Aantal vestigingen

2019:
1 eigen
2020:
1 eigen
2021:
1 eigen