Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Infrarood Fitness Studio

Overnameprijs

€ 45.000

Omzet

€ 60.000

Oppervlakte

80 m²

Adres

Burg de Grothestraat 7, Soest, Utrecht

Deze infrarood fitness studio staat ter overname omdat de ondernemer gaat verhuizen naar het buitenland. We zoeken een ervaren of startende ondernemer om de zaak over te nemen en op te bouwen. Het gaat om de vestiging in Soest die vanaf half januari 2022 operationeel is. Er wordt al winst gemaakt volgens de prognose. Het bedrijf bevindt zich nog in de groeifase en heeft potentie tot een uitgroei van 150 klanten. Deze vestiging heeft 5 infrarood warmte cabines in gebruik t.w.v. € 57.500. Verder is de vestiging volledig verbouwd met wacht/kleedruimte, badkamer toiletruimte, spreekkamer, achter ingang en keuken. Er is 1 personeelslid in dienst op urenbasis met ervaring en uitmuntend klantencontact. Eventueel is het personeel bereid het contract te laten ontbinden.

Het klantenbestand bestaat uit dames tussen de 40 en 60. Dit is de doelgroep waar de studio zich op richt en is daarom uitsluitend voor dames. De doelstelling van de studio is dames te begeleiden naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht, minder fysieke klachten en een goed immuunsysteem. Infrarood draagt daar voor zeker 50% aan bij. Infrarood heeft een zeer positief effect op onze gezondheid, flexibiliteit van spieren en pezen, de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Door de warmte is de verbranding hoog. Omdat de training liggend wordt uitgevoerd kunnen er tot 4 spiergroepen tegelijk getraind worden. Een training duurt mede daarom tussen de 25 en 30 minuten.

De onderneemster biedt deze studio aan voor een zeer aantrekkelijke prijs omdat zij de studio op korte termijn wilt overdragen. De nieuwe kandidaat wordt uiteraard goed opgeleid alvorens de huidige onderneemster eruit stapt.

Meer weten over deze vestiging?