Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Infrarood Fitness, Soest

Overnameprijs

N.o.t.k.

Omzet

€ 75.000

Oppervlakte

80 m²

Adres

Burg de Grothestraat 7, Soest, Utrecht

Deze infrarood fitness studio staat ter overname omdat de onderneemster zich gaat inzetten om de Infrarood Fitness formule over Nederland te verspreiden.

We zoeken een ervaren of startende ondernemer om de zaak over te nemen en verder op te bouwen. Het gaat om de locatie Soest die vanaf half januari 2022 operationeel is. Er wordt winst gemaakt volgens de prognose. Het bedrijf bevindt zich nog in de groeifase en heeft potentie tot een uitgroei van 150 klanten. Deze vestiging heeft 5 infrarood warmte cabines in gebruik t.w.v. € 57.500. Verder is het huurpand volledig verbouwd met wacht/kleedruimte, toilet/wc ruimte, spreekkamer, achter ingang en keuken. Er zijn 2 personeelsleden in dienst op urenbasis met ervaring en uitmuntend klantencontact. Overname personeel is mogelijk maar zijn tevens bereid het contract te laten ontbinden.

Het klantenbestand bestaat uit dames tussen de 35 en 60. Dit is de doelgroep waar de studio zich op richt. De doelstelling van de studio is dames te begeleiden naar een vitaal lichaam met een gezond gewicht, minder fysieke klachten en een goed immuunsysteem. Infrarood draagt daar voor zeker 50% aan bij. Infrarood heeft een zeer positief effect op onze gezondheid, flexibiliteit van spieren en pezen, de bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. Door de warmte is de verbranding hoog. Omdat de training liggend wordt uitgevoerd kunnen er tot 4 spiergroepen tegelijk getraind worden. Een training duurt mede daarom tussen de 25 en 30 minuten.

Er is een compleet trainingsoverzicht ontwikkeld met meer dan 100 verschillende trainingen voor diverse doelen, wensen en fysieke indicaties. De trainingen zijn in een app ondergebracht waarin iedere oefening op film wordt voorgedaan. Er is een klantensysteem en online agenda ontwikkeld afgestemd op dit bedrijf. Het is klaar om in te stappen en het succes van de formule voort te zetten en uit te bouwen.

De onderneemster biedt deze studio ruim onder de marktwaarde aan omdat zij de studio op korte termijn wilt overdragen. De nieuwe kandidaat wordt uiteraard goed opgeleid alvorens de huidige onderneemster het loslaat.

 

Meer weten over deze vestiging?

×